Articles guardats
Ubeeqo i mobilitat: El cotxe com a servei

Cooperatiu Ingenium Shopping

Ubeeqo i mobilitat: El cotxe com a servei

El cotxe com a servei

Durant els últims anys estem sent testimonis d’un canvi important en els nostres hàbits de consum. A poc a poc, l’accés a segons quins serveis s’està imposant a allò que fins ara era considerat “normal”: comprar i tenir. Això ho podem constatar en àmbits com, per exemple, la indústria cultural: diferents plataformes de streaming s’anteposen a la compra dels CD o DVD tradicionals. Un altre dels sectors en què aquest nou paradigma s’està imposant és la mobilitat.

El cotxe, com a bé patrimonial, està perdent pes. Cada vegada són més les persones que prioritzen tenir la llibertat de desplaçar-se, el poder anar d’un punt A a un punt B, sense la necessitat de recórrer a un cotxe de propietat. És precisament en aquest context que serveis com el carsharing guanyen popularitat.

El carsharing és un servei de lloguer de cotxes o furgonetes per curts períodes de temps, normalment minuts o hores. Aquest sistema permet disposar de les bondats i llibertats que dona el vehicle privat -com la comoditat, la flexibilitat, la independència…-, però sense haver d’assumir totes les contrapartides que, en general, suposa tenir un cotxe en propietat: despeses fixes, revisions tècniques, problemes d’aparcament…

El carsharing s’està posicionant com una important alternativa al vehicle privat no només per a particulars, sinó també en l’àmbit professional. Autònoms, pimes o grans corporacions s’apunten, cada vegada amb més rotunditat, a serveis de cotxe compartit, serveis de préstec de vehicles o carpooling, que permeten flexibilitzar i reduir les despeses en mobilitat, al mateix temps que opten per un sistema de transport eficient i sostenible.

Ubeeqo - Ingenium Shopping

Ubeeqo és una de les principals companyia de carsharing a Espanya. Amb més de 700 vehicles distribuïts entre Madrid i Barcelona, Ubeeqo representa una alternativa responsable, fàcil i econòmica als vehicles privats i a les flotes corporatives. A més, Ubeeqo ofereix la més àmplia varietat de models i marques de cotxes i furgonetes del mercat, la qual cosa permet que cada usuari triï l’opció de mobilitat que millor s’adapti a cada moment: vehicles petits, familiars, ECO, furgonetes…

Ubeeqo i Caixa d’Enginyers han subscrit un acord mitjançant el qual els socis i sòcies de Caixa d’Enginyers poden accedir al servei de carsharing amb condicions de contractació especials. L’acord permetrà a disposar d’un vehicle sempre que el necessitin, de forma que puguin dur a terme la seva tasca de la millor manera possible, però sense haver de suportar les molèsties de tenir un cotxe de propietat.

Informa-te’na Ingenium Shopping.