Articles guardats

Actualitat

Nou canal de comunicació, el blog de Caixa d’Enginyers

Benvinguts!

Avui inaugurem el blog de Caixa d’Enginyers, un nou canal de comunicació amb els socis i amb els grups d’interès de la nostra comunitat mitjançant el qual oferirem informació i continguts rellevants i d’interès que van més enllà dels difosos fins ara.

El nostre objectiu i la nostra raó de ser és donar servei als nostres socis prenent com a base els nostres valors de proximitat, integritat, professionalitat i retorn social. I en línia amb aquests valors corporatius neix aquest nou canal, coincidint amb el 50è aniversari de Caixa d’Enginyers, amb el qual donem un pas més en l’aposta per una comunicació fluida, propera i actual amb tots vosaltres.

Blog

La vostra confiança ens repta a millorar dia a dia la visió dels aspectes que des de l’Entitat puguin ser d’interès personal o professional per a tots vosaltres. Per això, en aquest espai tractarem de temes diversos, majoritàriament de continguts relacionats amb el nostre sector i amb la nostra activitat, però que van més enllà del dia a dia de Caixa d’Enginyers.

Les principals línies editorials són:

  • Social: la responsabilitat social és un dels nostres pilars fonamentals. Treballem cada dia per retornar a la societat tot allò que ens dona. I ho fem amb un compromís ferm amb el desenvolupament sostenible, amb la integració social, amb la formació i amb el foment de la innovació. Aquest bloc ens permetrà parlar d’iniciatives que responen a aquests àmbits.
  • Cooperatiu: el model cooperatiu ens caracteritza i ens distingeix. Els valors de cooperació són essencials de Caixa d’Enginyers, valors que ens guien i que ens permeten més proximitat amb el soci i un compromís amb la responsabilitat. En aquest secció podrem compartir tot allò relacionat amb l’àmbit cooperatiu.
  • Actualitat: volem compartir les reflexions sobre temes d’actualitat i sobre els fets que passen al nostre voltant. Sens dubte, és el millor espai per fer-ho i els nostres col•laboradors podran compartir la seva visió com a professionals sobre els diferents temes d’interès que succeeixin.
  • Finances: si bé no ens volem centrar en l’activitat financera de la nostra Entitat, no podem deixar de banda els continguts d’àmbit financer. Però ho farem des d’un vessant amè i enriquidor per a tothom.

Espero que en pugueu treure profit, que us convertiu en seguidors del nou blog i que aquest esdevingui un nou canal d’interacció amb tots vosaltres. Nosaltres treballarem perquè sigui un canal útil, actiu i actual, i que ens serveixi a tots per seguir en contacte directe amb tots vosaltres.

Joan Cavallé,
Director General de Caixa d’Enginyers