Articles guardats
Et preocupa el medi ambient? Aporta-hi el teu granet de sorra

Actualitat Economia sostenible General

Et preocupa el medi ambient? Aporta-hi el teu granet de sorra

Si ets jove, t’agrada viatjar i et preocupa el medi ambient, t’interessa la nova targeta MOVE. Des de Caixa d’Enginyers, et presentem la nova targeta ECO, una targeta biodegradable i fabricada amb materials reciclables. En aquest article, t’expliquem com pots disminuir el teu impacte en el medi ambient a través de la targeta MOVE i els seus beneficis.

En el nostre dia a dia, podem incorporar petites accions que promoguin un comportament més sostenible com, per exemple, instaurar el mètode de reciclatge dins de les nostres llars, fer servir bosses reutilitzables de tela, comprar productes a granel per evitar els envasos de plàstic, potenciar la compra d’objectes de segona mà o de proximitat… Fins i tot el simple fet de pagar amb targeta contribueix a la sostenibilitat, ja que les transaccions de dèbit produeixen menys emissions que les transaccions en efectiu.

Acció sostenible que contribueix a crear un món millor  

Amb motiu del llançament de la nova targeta MOVE es va realitzar una recollida de plàstics a la platja del Fòrum de Barcelona amb la col·laboració dels influencers @nereaalos, @noe_ona i @enriquealex, els quals comparteixen valors de sostenibilitat i respecte cap al medi ambient.

Durant l’acció es van recollir plàstics, llaunes de menjar, burilles, microplàstics i altres residus que perduren llargs períodes de temps en el nostre medi ambient provocant-li greus conseqüències.

Mitjançant aquest tipus d’activitats, a banda de conscienciar de l’impacte real que causen els residus i de visualitzar la gran quantitat d’aquests que acaben en els entorns naturals, aconseguim recol·lectar-los i purificar aquests espais. En aquest cas, gràcies a la participació dels assistents vam poder recollir 7 kilograms de plàstics i retirar centenars de microplàstics de les nostres platges. 

De la mateixa manera, des de Caixa d’Enginyers ens hem compromès a recollir mig kilogram de plàstic del mar Mediterrani i de les seves platges per cada targeta MOVE que s’hagi donat d’alta, i l’objectiu és arribar a recollir fins a 1.000 kilograms.

El món està ple de problemes complexos, però des de l’Entitat creiem que part de la seva solució recau en invertir en bones accions que ens beneficiïn a tots. Per aquest motiu, ens sentim orgullosos de ser una banca responsable que crea iniciatives com la targeta MOVE per tal de millorar la situació del planeta.

MOVE, la nova targeta biodegradable

Us presentem la targeta MOVE, en format de crèdit o dèbit, per a joves de 14 a 25 anys que els hi agradi viatjar a l’estranger sense preocupacions, ja que MOVE inclou descomptes exclusius i avantatges específics.

Malgrat això, la nova targeta de Caixa d’Enginyers amb 0 comissions ofereix la possibilitat de pagar a través de canals digitals com la Banca ONLINE i Banca MOBILE, aptes per a smartphone i smartwatch.

Com ajuda el medi ambient?

Caixa d’Enginyers torna a demostrar el seu compromís amb el medi ambient amb el llançament de MOVE, un producte i servei sostenible que promou els nostres valors.

En primer lloc, una de les característiques de la targeta és que un 80 % de la seva composició és de material PVC reciclat, el qual ha estat certificat pels Laboratoris de Mastercard, i que inclou el segell “eco-badge”, fet que reafirma la fidelitat cap al benestar del planeta i de la societat.

En segon lloc, tal com va explicar Juan José Llopis, subdirector general de Caixa d’Enginyers, “la sostenibilitat és un dels nostres eixos principals i és present en tots els nostres àmbits d’actuació. Amb MOVE posem a la disposició dels joves una targeta ecològica i reciclable per facilitar-li el seu dia a dia no únicament a l’estranger, sinó també amb multitud de descomptes exclusius a través de la plataforma Priceless.com de Mastercard”.