Articles guardats
Protegeix-te cuidant també de la gent gran, de les persones sense llar i del medi ambient

Fundació Social

Protegeix-te cuidant també de la gent gran, de les persones sense llar i del medi ambient

A Caixa d’Enginyers, com a model de banca cooperativa, promovem les finances responsables i sostenibles que aporten valor i beneficis a la societat actual i a l’entorn. Per aquest motiu, desenvolupem les nostres accions seguint criteris de bona governança, impacte social i mediambiental.

Una de les accions que estem duent a terme conjuntament amb la Fundació Caixa d’Enginyers és la possibilitat de col·laborar amb tres ONG (Amics de la Gent Gran, Arrels Fundació i Life Terra) en contractar la teva assegurança de la llar o del cotxe (abans del 31 de desembre).

Fundació Caixa d’Enginyers i el donatiu a les ONG

La Fundació Caixa d’Enginyers, com a entitat de caràcter privat i sense ànim de lucre, neix amb la voluntat de desenvolupar un compromís amb la societat i de gestionar aquells recursos destinats a la promoció i execució de diverses activitats que fomentin una societat més justa i cohesionada.

Tanmateix, col·laborem amb projectes que tinguin uns valors i propòsits similars als nostres amb l’objectiu d’ajudar en accions que promoguin i prioritzin valors com la sostenibilitat, la integritat social o el compromís amb les persones.

Per aquest motiu, des de la Fundació, una de les accions d’aquest mes és que per cada assegurança de la llar o del cotxe contractada fins al 31 de desembre, la Fundació farà una donació a les ONG següents:

  • Amics de la Gent Gran: ONG de referència a Espanya la missió de la qual és lluitar contra la solitud de la gent gran. Avui dia ofereix 313.868 hores de bona companyia a gent gran de 152 municipis diferents d’España.
  • Arrels Fundació: la seva finalitat és acompanyar les persones que viuen al carrer i proporcionar serveis útils, allotjament i atenció social i sanitària. Actualment, gairebé 3.000 persones són ateses gràcies a la seva actuació i més de 2.000 utilitzen els serveis dels centres oberts.
  • Life Terra: la seva missió és l’educació ambiental, la conservació i la restauració dels boscos i la mitigació i l’adaptació al canvi climàtic. Des de fa més de vint anys, ha destinat més de 231 milions d’euros per promoure 1.900 projectes de conservació en col·laboració amb més de 1.000 entitats.

La importància de tenir una assegurança

Contractar una assegurança per als nostres béns més preuats, com la nostra llar o el nostre vehicle, és una de les millors decisions que pots prendre per tal de vetllar per la teva tranquil·litat econòmica i el benestar de les teves pertinences, ja que mai no sabem quan pot sorgir un incident i la repercussió econòmica que aquest pot tenir en nosaltres.

Avui dia, hi ha infinitat de situacions que poden afectar les nostres propietats, ja sigui des d’un accident fortuït fins a una catàstrofe natural. És en moments com aquests quan agraïm disposar d’una assegurança que ens solucioni de manera ràpida i eficient els imprevistos que apareixen a la nostra vida.

A Caixa d’Enginyers oferim diverses assegurances que et poden ajudar a salvaguardar els teus béns i viure més tranquil. Tindràs atenció les 24 hores, els 7 dies de la setmana i els 365 dies de l’any; disposaràs d’un assessorament personalitzat sempre que ho necessitis; i tindràs la màxima flexibilitat per triar les teves cobertures.