Articles guardats
Innovate4Climate, parlant d’economia sostenible

Actualitat Economia sostenible

Innovate4Climate, parlant d’economia sostenible

L’Innovate4Climate es presenta com a punt de trobada del sector financer, econòmic i tecnològic amb un únic objectiu: accelerar el compromís en la lluita contra el canvi climàtic i establir les bases de l’economia sostenible.

L’Acord històric de París del passat novembre va entrar en vigor després que 55 països, representants del 55% de les emissions globals de diòxid de carboni, ratifiquessin el seu compromís de prendre mesures per a garantir que l’augment global de la temperatura del planeta es mantingui per sota dels 2ºC.

La tendència general d’incloure el canvi climàtic a l’agenda del desenvolupament sostenible ha establert la direcció per a una acció global més àmplia del clima. L’economia sostenible engloba la discussió i canvi de comportament de les empreses compromeses amb el medi ambient.

Innovate4Climate – Finance & Markets Week

La primera edició del “Innovate4Climate – Finance & Markets Week” tindrà lloc del 22 al 26 de maig a Barcelona. Comptarà amb un fòrum de dos dies amb representants governamentals d’alt nivell, líders financers i empresarials enfocats a accelerar la transició global a un futur amb baixa emissió de carboni i resistent al clima.

L’event comptarà amb un marketplace en el qual participaran al voltant de 40 expositors d’empreses dels sectors de finances, comerç de carboni i energia neta, companyies asseguradores, fons d’inversió, ONG’s i consultores que presentaran les últimes estratègies i tecnologies per a millorar la sostenibilitat d’indústries i ciutats i dirigir la lluita contra el canvi climàtic.

“Necessitem trobar maneres innovadores per aprofitar les finances públiques per a mobilitzar el finançament del sector privat per a l’acció climàtica”

John Roome, Director Principal del Grup del Canvi Climàtic del Banc Mundial.

Compromesos amb el repte que suposa el canvi climàtic i enfocats a fer possible una  economia sostenible, Caixa d’enginyers participarà en l’acte “The collaborative economy as a financing solution to climate change” del dia 25 de maig.