Articles guardats
Instagram, eco-influencers i canvi de paradigma

Actualitat Fundació

Instagram, eco-influencers i canvi de paradigma

La Fundació Caixa d’Enginyers va col·laborar el mes de maig en una recollida de plàstics i brossa marina amb l’ajuda de la primera Patrulla Sense Plàstic, a la que s’hi van afegir 6 influencers que, amb la seva gestió i participació, van ajudar a fer més viral l’acció a través d’Instagram.

La iniciativa, que promou netejar els residus de platges i oceans, forma part del programa de voluntariat Ocean Initiatives, organitzat per Surfrider Espanya.

Voluntaris, professionals de Caixa d’Enginyers i persones anònimes que es van unir a la recollida, van ser els protagonistes d’aquesta acció de conscienciació ambiental.

Però, més enllà de les persones anònimes, vam comptar amb l’ajuda de microinfluencers líders d’opinió entre les seves comunitats de seguidors en els àmbits de la sostenibilitat i el consum i estil de vida responsables.

Sota el claim #EmbrutesoTEmbrutes la campanya de microinfluencers va involucrar la xarxa d’influència de @carlotabruna, @dulcineastudios, @alexboisset, @mikelboisset, @aroundsilvia y @marinabuedoyoga.

El paradigma ha canviat i el poder d’influència, en molts sectors, està a les mans de persones molt joves, com és el cas de la Carlota Bruna, que tenen el poder d’influir en milers de persones que confien en les seves accions.

Aquí us deixem el testimoni de la seva experiència: