Articles guardats

Ingenium Shopping

La Tavella, un supermercat social, ecològic i de proximitat

La Tavella, compromesos amb el mediambient i amb les persones

La Tavella és un projecte d’integració sociolaboral de persones amb discapacitat intel·lectual i/o malaltia mental que té com a objectiu recuperar l’agricultura tradicional.

A La Tavella produeixen i comercialitzen directament fruita, verdura, ous i conserves, juntament amb altres productes ecològics, sempre de la màxima proximitat, de temporada i en la gran majoria de casos provinents de l’economia social. Les finques es troben a Cànoves i Samalús i Santa Maria de Palautordera (El Vallès Oriental) i a Vic, Calldetenes i Tavèrnoles (Osona), fent una superfície total de 10ha, totes elles certificades pel CCPAE.

Horta ecològica amb compromís social

Col·laboren amb la preservació de les varietats autòctones de fruites i verdures, les més saboroses i de més rendiment, posant en valor el treball i l’experiència de la pagesia.

Finalitat: crear i fer sostenibles en el temps llocs de treball de qualitat per a persones amb discapacitat mitjançant la recuperació de l’agricultura tradicional.

La Tavella és un instrument d’inserció sociolaboral de persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental sever basat en la venda de fruites i verdures ecològiques certificades per internet amb el format “cistella”.

La promotora de La Tavella és la Fundació Viver de Bell-lloc, entitat sense ànim de lucre constituïda al 1982. El 2006 donen les primeres passes un projecte d’agricultura ecològica gràcies a la cessió d’ús per part de la Generalitat d’una finca de 6ha al terme municipal de Cànoves i Samalús. El 2007 s’obté la primera collita i a partir d’aquell any es comença a comercialitzar la producció de la finca.

El 2012 el projecte suma una adhesió molt important: l’Associació Sant Tomàs – PARMO, entitat amb la que Fundació Viver de Bell-lloc col·labora des de fa molts anys i amb la que comparteix missió i valors. Amb aquesta incorporació el projecte enfila el camí de la consolidació des d’un punt de vista empresarial i des de l’àmbit de la integració sociolaboral.

Actualment La Tavella dóna feina a 14 persones, 11 d’elles amb algun tipus de discapacitat.

Descomptes amb Ingenium Shopping

Si ets soci/sòcia de Caixa d’Enginyers, amb Ingenium Shopping pots gaudir d’un 8% de descompte a La Tavella.

Si encara no coneixes La Tavella…  que no t’ho expliquin! Aquí quatre raons per les quals has de provar latavella.cat, el supermercat social de productes ecològics de proximitat a domicili.

  • Perquè amb Ingenium Shopping podràs fer totes les teves compres amb descompte.
  • Perquè ofereixen més de 700 productes ecològics, que pots comprar a granel, amb cistelles, de manera puntual o mitjançant subscripció.
  • Perquè és còmode i estalvies temps. T’envien els producte en 24h a casa.
  • Perquè contribueixes a donar suport a un projecte social que ocupa persones amb discapacitat (el 43% de la plantilla), i contribueixes a fer d’aquest món un lloc més just i més sa ambientalment i social.