Articles guardats

Social

Oxfam Trailwalker: Caminem per un futur sense pobresa

Oxfam Trailwalker és una carrera solidària de 100km que es celebra a Girona, Euskadi i Madrid amb l’objectiu de recaptar fons per al finançament de projectes d’accés a l’aigua potable a països pobres.

100 km, 6 persones, 1 causa

La manca d’accés a l’aigua potable fa que milions de persones visquin a la pobresa i que milers de dones i nenes hagin de caminar cada dia molts quilòmetres per anar a buscar aigua. Amb el Trailwalker aconseguim donatius amb els que Oxfam Intermón acosta aquesta aigua perquè més persones puguin tenir una vida digna. A Caixa d’Enginyers caminem per elles i oferim el nostre petit gra de sorra per aconseguir un futur sense pobresa.

Oxfam Trailwalker

En el marc del 50è Aniversari de Caixa d’Enginyers els professionals de l’Entitat s’han organitzat en 5 equips per a participar en aquesta cursa solidària. Una cursa que salva vides, ja que cada equip ha de correr 100 km per a una bona causa.

OXFAM TRAILWALKER Equips Caixa d’Enginyers:

  1. CE WalkingGirls
  2. CE Las Lolas
  3. CE Gestió
  4. CE Gamusin Team
  5. CE Districte F.

OBJECTIU

Sota el lema “100 km, una causa” els equips participants tenen com a objectiu recaptar 1.500€ que Oxfam Intermon destina aquests projectes. Pots fer clic a sobre de cada equip per fer la teva donació.

Cada equip participant de la Oxfam Trailwalker de l’any 2018 intentarà completar un recorregut de 100 quilòmetres en menys de 32 hores.  Cada equip està format per quatre corredores i dues companyes de suport.

COM FER DONACIONS

La causa ho mereix, així que us convidem a que ens ajudeu els equips a assolir l’objectiu formant part d’aquesta increïble experiència. La recaptació anirà íntegrament destinada a projectes solidaris, així que qualsevol aportació, per petita que sigui, és molt important.

A més, tant si ets una empresa com si ets un particular, rebràs el certificat per poder desgravar a la declaració de la renda. Com que és una donació, sempre que aquesta sigui inferior a 150 euros, en la declaració de la renda et retornaran el 75%. De manera que si vols fer una donació de 5 euros, podries donar a la causa 20 euros, ja que en la declaració de la renda podràs desgravar 15 euros en ser el 75% de 20 euros, sempre que la suma de les aportacions no excedeixin els 150 euros.

Si voleu col·laborar amb nosaltres, podeu fer el vostre donatiu a través d’aquesta mateixa pàgina. Hi ha dues formes de fer-ho:

  1. Prem el botó “DONA A L’EQUIP“, fes la teva aportació i deixa un missatge de suport a l’equip.
  2. Envia un SMS amb el text  TW G110 al 28018 i l’equip rebrà una donació de 1,2 euros (import íntegre del SMS). Si vols pots deixar també un comentari ex. “TW G110 Molts ànims!!”

També us agraïm que ens ajudeu a difondre aquesta iniciativa, perquè està en joc molt més que una prova esportiva.

La 8a edició tindrà lloc el proper 14 d’abril per la via verda de Girona, des d’Olot a Sant Feliu de Guíxols, per l’antiga via del carrilet de Girona.

Desitgem molta sort a tots els participants!