Articles guardats
Principals fites del grup Caixa Enginyers aquest 2023

Actualitat General Socis

Principals fites del grup Caixa Enginyers aquest 2023

Al llindar de tancar un altre any, mirem enrere i veiem que aquest 2023 ha estat un gran any per a la nostra Entitat. En el transcurs d’aquests 12 mesos, són moltes les fites que s’han aconseguit, tant financeres com sostenibles, per tal de consolidar els valors que regeixen el Grup Caixa Enginyers.  

Començant per la nostra nova imatge corporativa fins als 25 anys a Sevilla, continuem creixent i millorant any rere any. Acompanya’ns a fer un repàs d’aquells esdeveniments que han marcat el 2023 de Caixa Enginyers. 

Inauguració de la nostra nova seu corporativa a Barcelona  

El febrer vam inaugurar la nostra nova seu corporativa a la rambla de Catalunya. L’acte va estar presidit per Natàlia Mas Guix, consellera d’Economia i Hisenda, Fèlix Masjuan, president de Caixa Enginyers, i Joan Cavallé, director general de Caixa Enginyers.  

El nou espai ha acollit els equips de Caixa Enginyers Gestió, Caixa Enginyers Vida i Pensions i Caixa Enginyers Bancassegurances, fet que representa un total de més de 40 professionals.  

La Fundació Caixa Enginyers va crear el “Bosc Caixa Enginyers”

El març vam crear el ‘Bosc Caixa Enginyers’, amb el qual ajudem a reforestar més de 150 hectàrees i a compensar 1.423,8 tones de CO₂, de manera que generem un impacte positiu al medi ambient. Les comunitats autònomes on es va dur a terme la plantació d’arbres van ser Catalunya, Madrid, Andalusia i València.  

Vam animar els nostres socis i sòcies a unir-se a la plantació de 5.500 arbres en commemoració del 55è aniversari de l’Entitat. Els socis han pogut seguir l’evolució dels arbres que van plantar a través d’una app.  

Presentació del llibre “55 anys de Banca Cooperativa”  

En el marc de la celebració del nostre 55è aniversari, durant el mes d’abril vam presentar el llibre de la nostra Entitat: “55 anys de Banca Cooperativa, Caixa Enginyers, una història de futur”. Un recorregut a través de la història econòmica i social del nostre país que realça el paper del model de banca cooperativa i la seva contribució a la societat.  

El llibre es va presentar en un acte en el qual van participar representants institucionals i experts nacionals i internacionals del model de banca cooperativa.  

Llançament de la nostra campanya  

El maig vam inundar els carrers de Barcelona i Tarragona, així com les xarxes socials i la televisió amb la nostra campanya “Ni caixa ni banc, sòcies i socis. Oberta a tothom”. Amb aquesta campanya vam fer valer la importància del soci com a peça clau en el nostre model de banca cooperativa. 

Signatura d’una aliança amb Càritas  

El mes de juny vam signar una aliança amb Càritas per incrementar el nombre de persones que puguin beneficiar-se del seu programa d’ajudes i acompanyament a famílies vulnerables i amb urgència social.  

L’acció es va desenvolupar en el marc del programa Serveis d’Ajudes Econòmiques (SAE) i ha donat cobertura als municipis de Badalona, Granollers, Vilanova, Manresa, Mataró i Terrassa per ajudar aquest col·lectiu.  

Celebració del 15 aniversari de Caixa Enginyers Vida i Pensions  

El setembre, Caixa Enginyers Vida i Pensions va celebrar els seus 15 anys. Des del seu naixement l’any 2008, l’Entitat ha experimentat un creixement sostingut i en consonància amb el compromís del Grup de contribuir al creixement sostenible de l’economia, sent pionera en el mercat espanyol en el llançament de productes ISR. Actualment, el 95% del patrimoni de plans de pensions gestionats s’integra en fons que promouen característiques mediambientals i/o socials. 

Estrena de nova identitat corporativa  

Després de més de 55 anys d’història, l’octubre vam actualitzar la nostra imatge corporativa que reflecteix allò en què ens hem convertit: un Grup consolidat i solvent que, pel seu model de banca cooperativa, té una manera diferent d’entendre les finances.  

Sota el propòsit “Humanitzem les teves finances”, reforcem el compromís amb els nostres socis i sòcies, mantenint-ne intacta l’essència, amb l’objectiu de continuar aportant valor compartit i cuidant la salut financera de les persones a través de l’economia social i de les finances sostenibles.  

Novembre: un mes amb moltes novetats i celebracions  

El novembre vam celebrar els 25 anys de Caixa Enginyers a Sevilla, vam inaugurar una nova oficina a Palma i vam crear el nou servei Impacte Ambiental per mesurar la petjada de carboni i hídrica de les transaccions dels nostres socis.  

Tres grans fites que avalen el gran creixement que hem aconseguit enguany. 

Reobertura de la nostra oficina de Via Laietana  

Per finalitzar l’any, hem reobert la nostra oficina de Via Laietana, el vaixell almirall de la nostra Entitat. L’oficina s’ha reformat completament, i ja s’hi ha adoptat la nova identitat en tota la seva esplendor.  

Aquesta és la primera de totes les oficines que durant el 2024 s’aniran reformant i adaptant a la nova identitat corporativa del Grup.  

Aquest 2023 ha estat per a Caixa Enginyers un any de canvis, creixement i èxits, aconseguint grans fites que reafirmen la grandesa de l’Entitat. Acabem l’any amb la mateixa essència que ens caracteritza: unes finances sostenibles i un tracte pròxim, pròxim i personalitzat. Esperem que el 2024 ens ofereixi molts èxits.