Articles guardats
Voluntariat corporatiu per Nadal!

Actualitat

Voluntariat corporatiu per Nadal!

Aquest Nadal s’han dut a terme activitats de voluntariat corporatiu, en les quals han participat un total de 93 professionals de Caixa d’Enginyers, amb l’objectiu de contribuir amb alguns dels col·lectius més vulnerables en unes dates tan assenyalades.

Després de la campanya de la ‘Gran Recollida’ que organitza cada any el Banc d’Aliments, 7 professionals del Grup Caixa Enginyers van participar en la classificació i etiquetatge dels aliments, per al seu posterior lliurament a les entitats receptores.

 

Voluntariat corporatiu Voluntariat corporatiu Voluntariat corporatiu Voluntariat corporatiu Voluntariat corporatiu

 

Una altra de les accions va ser en col·laboració amb la Fundació Somiar Despert, que treballa per la integració social de nens i joves residents a centres d’acollida i residencials. La Fundació ens va fer arribar 50 cartes als Reis Mags i tant de forma individual com per equips, des del Grup Caixa d’Enginyers ens vam encarregar de fer realitat la il·lusió d’aquests nens i joves. La majoria dels regals es van lliurar a la festa que organitza la Fundació Somiar Despert cada any i a la que assisteixen 500 nens, i la resta en els centres d’acollida el dia de Reis.

Així mateix, 8 col·laboradors van participar dos dies en el torn de desdejuni del menjador social El Caliu de Barcelona. Aquest servei funciona des de fa més de quatre anys tots els dies de l’any per atendre persones sense sostre o en situació de pobresa alimentària.

Des d’aquí us volem donar les gràcies a tots i a totes per haver participat en les diferents iniciatives. Sense vosaltres no hagués estat possible!

Moltes gràcies!

Comments (1)