Articles guardats
Sis equips de Caixa d’Enginyers creuen la meta de la Trailwalker 2019

Actualitat Social

Sis equips de Caixa d’Enginyers creuen la meta de la Trailwalker 2019

Sis equips de Caixa d’Enginyers van travessar la meta de la carrera solidària Oxfam Intermon Trailwalker que es va celebrar el cap de setmana del 6 i 7 d’abril a Girona. Tres d’ells van recórrer els 100km entre Olot i Sant Feliu de Guíxols i els altres tres, els 50km que separen Celrà de Sant Feliu de Guíxols.

Després de mesos d’entrenament, esforç i superació, la recompensa ja l’hem aconseguit! Hem contribuit en millorar l’accés a l’aigua potable de 115.000 persones que cada dia recorren una mitjana de 10km per aconseguir aigua potable. Gràcies a tots els equips, ja es podrà donar accés a aigua potable a més de 70.000 persones i encara queda edició de Madrid que tindrà lloc els pròxims 8 i 9 de maig.

L’Oxfam Intermon Trailwalker a Caixa d’Enginyers va més enllà d’una prova esportiva, significa solidaritat, quilòmetres que canvien vides, treball en equip, unió i sobretot, molta il·lusió.

Moltes gràcies a tots els equips per fer-ho possible!

Trailwalker Trailwalker Trailwalker Trailwalker Trailwalker Trailwalker Trailwalker Trailwalker Trailwalker Trailwalker Trailwalker Trailwalker Trailwalker