Articles guardats
3 raons per utilitzar Apple Pay

Actualitat Banca digital

3 raons per utilitzar Apple Pay

No sense el meu iPhone

Si ets d’aquells que no surten de casa sense el seu iPhone, estàs de sort. A Caixa d’Enginyers ja disposes del servei d’Apple Pay per pagar en comerços físics o online.

A hores d’ara ja deus saber que Apple Pay és una forma de pagament ràpida i segura amb la qual pots realitzar les teves compres on vulguis (botigues, restaurants, webs, etc.) amb un dispositiu Apple. Però si encara no t’has decidit a utilitzar-lo, et donem tres raons perquè t’animis a fer-ho.

#És fàcil

L’únic que has de fer és afegir les teves targetes de Caixa d’Enginyers a Apple Wallet. Com fer-ho? Molt senzill. Fes clic sobre el símbol + de l’aplicació i segueix les instruccions que apareixen a la pantalla. Així tindràs totes les targetes en un únic lloc sense risc de perdre-les.

Ja no cal que portis a sobre el moneder amb les targetes de dèbit, les de crèdit, les de fidelitat, les de punts, els diners en efectiu… L’únic que necessitaràs per sortir de casa serà el teu telèfon o el teu smartwatch.

“Quan el provis, no tornaràs a treure la cartera”

Apple pay logo

#És còmode

Pagar en un comerç amb Apple Pay és pràcticament igual que fer-ho amb el sistema contactless de les targetes. Només has d’apropar el teu dispositiu Apple al lector. Així de simple!

  • iPhone 5S i posteriors: col·loca el dit sobre el sensor Touch ID i apropa el telèfon al lector.
  • iPhone amb Face ID: fes doble clic al botó lateral, mira la pantalla i apropa el telèfon al lector.
  • Apple Watch: fes doble clic al botó lateral i apropa el rellotge al lector.

I també pot utilitzar-lo per pagar des de l’iPad o el Mac!

“A partir d’ara tindràs ganes de pagar totes les teves compres així”

#És segur

Ja hem comentat que amb aquest sistema reduïm el risc de perdre les targetes. Però i si perds el mòbil? No et preocupis. Les teves targetes estaran fora de perill perquè recorda que cal la validació biomètrica per fer un pagament. Només tu podràs pagar amb el teu Apple PAY.

A més, les teves compres són totalment privades. El número de la targeta no s’emmagatzema en el dispositiu ni en els servidors d’Apple, i en cap moment no es comparteix amb els comerços. Cada compra s’efectua amb un número de transacció únic.

“Tan segur com fer servir les targetes tradicionals”

Necessites més raons per decidir-te? No dubtis més. Aquest estiu no surtis de casa sense Apple Pay!

Trobaràs més informació sobre Apple Pay i Caixa d’Enginyers al nostre web.

Comments (2)

  1. Hola! M’agradaria saber si serà possible pròximament pagar també amb Google Pay i quan estarà disponible el servei en cas de ser que sí. Gràcies!

    1. Hola Arnau, hi estem treballant i properament oferirem una solució per a dispositius amb el sistema operatiu d’Android. Gràcies per la paciència!