Articles guardats
50 anys construint banca cooperativa

Cooperatiu Fundació

50 anys construint banca cooperativa

Celebrem 50 anys d’història, cinc dècades al costat dels socis, treballant en el desenvolupament del nostre model cooperatiu.

Per a tots els que formem part de Caixa d’Enginyers, el 2017 és un any especialment representatiu doncs celebrem 50 anys d’història, cinc dècades durant les quals hem estat sempre al costat dels socis, treballant en un procés de millora contínua per a consolidar el nostre model de banca cooperativa.

Gràcies a l’esforç hem assolit un nivell de creixement que segurament fa cinquanta anys cap dels fundadors de l’Entitat hagués imaginat. Diversos en són els motius.

Un dels principals motius del nivell de creixement assolit és, sense cap mena de dubte, la gran implicació i professionalitat del nostre equip humà

És per aquest motiu que volem felicitar a totes aquelles persones que formen o han format part de Caixa d’Enginyers durant aquests 50 anys d’història. Molts d’ell protagonistes del vídeo oficial del 50è aniversari de Caixa d’enginyers:

Durant el 2017 organitzarem diferents activitats per a compartir la celebració del nostre 50è aniversari amb tot l’equip professional així com amb tots els socis.
El punto de partida és el llançament d’un microsite que servirà com a eina per a anar informant les diferents activitats que realitzarem.
Us convidem a que el consulteu: https://50aniversari.caixa-enginyers.com/

Banca cooperativa

En el marc del 50 aniversari, a més a més, volem fer partíceps tots els que formen part de de l’Entitat de l’acció que la nostra Fundació ha organitzat: Acció 50
Entra, tria el teu projecte preferit i podràs guanyar un viatge per a compartir una experiència solidària. Anima’t i participa.