Articles guardats
Caixa d’Enginyers recolza Mastercard en el Programa Mundial d’Aliments (WFP)

Actualitat General

Caixa d’Enginyers recolza Mastercard en el Programa Mundial d’Aliments (WFP)

A Caixa d’Enginyers, aportem el nostre granet de sorra i recolzem a Mastercard en el seu objectiu de donar fins a 50 mil àpats escolars per al Programa Mundial d’Aliments (PMA) o World Food Program (WFP).

El PMA o WFP (World Food Program), programa de l’ONU, és l’organització d’ajuda humanitària més gran del món que lluita contra la fam a tot el planeta. Els seus principals objectius són:

  • Lluitar contra la fam conservant l’accés als aliments.
  • Millorar la nutrició del planeta.
  • Aconseguir augmentar la seguretat alimentària.
  • Reforçar els mitjans d’implementació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).
  • Associar-se per adquirir resultats en relació amb els ODS.

El Programa Mundial d’Aliments de les Nacions Unides salva vides en emergències i canvia la vida de milions de persones a través del desenvolupament sostenible. WFP treballa en més de 80 països arreu del món, alimentant a poblacions afectades per conflictes i desastres, i establint les bases per a un futur millor.

A partir de les transaccions internacionals realitzades amb les targetes Mastercard de Caixa d’Enginyers,  es donarà la quantitat necessària per a finançar fins a 50.000 menjars escolars al World Food Programme (WFP)”

Per aquest motiu, els socis de Caixa d’Enginyers que marxin a l’estranger de vacances, a més de gaudir de l’estiu, al mateix temps, estaran donant suport a aquesta causa solidària a través de les seves compres. Amb aquestes accions ens convertim en la primera entitat del món en col·laborar per aquesta causa. T’hi sumes?

Programa Mundial d'Aliments

Comments (1)