Articles guardats
El nou servei de cashback de Caixa d’Enginyers

Actualitat Finances

El nou servei de cashback de Caixa d’Enginyers

El cashback consisteix en un sistema de devolució d’efectiu a través del qual els clients poden abonar la compra en un establiment i, al mateix temps, retirar diners en efectiu del seu compte bancari.

Per exemple, quan passes per caixa per pagar en el supermercat, pots aprofitar també per treure diners en efectiu.

Aquesta manera de retirar diners permet als usuaris no haver d’anar a un caixer ni a una oficina bancària.

L’acord entre Caixa d’Enginyers i Grup Bon Preu 

A Caixa d’Enginyers hem llançat un servei de cashback en col·laboració amb el grup d’alimentació Bon Preu. Gràcies a aquest acord, els més de 210.000 socis i sòcies de l’entitat financera podran reemborsar diners en efectiu mitjançant l’ús de la targeta bancària en qualsevol dels 190 establiments que posseeix la cadena de supermercats a Catalunya.

Per poder realitzar l’acció, la compra haurà de ser superior a 15 euros. A més, s’haurà de pagar amb la targeta bancària de l’Entitat, i se’ls permetrà retirar una quantitat en efectiu mínima de 50 euros i una màxima de 150.

Quins beneficis té el cashback?

  • Aquest acord millora l’accés a l’efectiu als nostres socis i sòcies per la seva proximitat als supermercats de Bonpreu i Esclat o perquè ja són clients del grup de distribució alimentària.
  • Així mateix, si es manté la tendència d’extracció d’efectiu en els nivells actuals, s’estima un estalvi directe per als usuaris de fins a 250.000 euros en comissions l’any.
  • És un servei gratuït per als socis i sòcies de Caixa d’Enginyers. Tots els establiments del Grup Bon Preu s’incorporen al grup d’entitats amb les quals la cooperativa de crèdit manté acords d’efectiu i que es concreten en 5 extraccions mensuals per soci.
  • Els socis poden retirar diners de manera senzilla i ràpida.
  • L’Entitat suma més de 16.000 punts per retirar efectiu a Espanya.

Segons Joan Cavallé, director general de Caixa d’Enginyers, “aquest acord reafirma el nostre compromís per atendre les necessitats dels nostres socis i sòcies, reforçar la nostra proximitat presencial i optimitzar l’eficiència operativa, alhora que ens permet estendre la xarxa d’acords de caixers amb la incorporació d’empreses no financeres”.

A més de sumar a la seva xarxa 190 noves localitzacions de caixers per disposar d’efectiu, Caixa d’Enginyers fa valer la coherència de la cooperació amb empreses de diferents sectors en la recerca de sinergies amb els serveis financers que presta l’Entitat.

“L’aliança amb el Grup Bon Preu posa en evidència l’oportunitat d’ampliar la col·laboració amb altres sectors econòmics en aquests temps de transformació dels serveis financers profundament impactats pels reptes de la digitalització, la sostenibilitat i les noves forces competitives que plantegen les bigtech i les fintech“, conclou Cavallé.