Articles guardats
La teva salut és or

Actualitat Finances

La teva salut és or

La teva salut és or! Cuida-la com es mereix

La nostra vida i les nostres prioritats canvien de manera exponencial quan tenim fills. El que més ens preocupa és cuidar la seva salut i tenir cobertes totes les seves necessitats mèdiques. Si volem tenir la millor assistència possible, una opció que hem de tenir en compte és l’assegurança de salut familiar per tenir coberta la salut dels que més ens importen, en qualsevol moment i davant qualsevol imprevist que pugui sorgir.

Seguint amb el nostre compromís de posar els nostres socis i sòcies en el centre, col·laborem amb MGC Mútua per presentar l’assegurança mèdica CdE Salut. Amb aquesta assegurança posem a la disposició dels nostres socis les millors cobertures de salut perquè no se sentin mai desprotegits.

Una assegurança avalada

MGC Mútua és considerada com la millor entitat d’assegurances de salut d’Espanya, segons l’Organització de Consumidors i Usuaris (OCU). A més, segons les últimes enquestes publicades pel Col·legi de Metges de Barcelona i el de Girona, MGC Mútua és l’entitat de caràcter mutualista més ben valorada pels metges que treballen en el sector assegurador.

A més, any rere any, van incorporant a les cobertures noves tècniques, tant diagnòstiques com terapèutiques, que ajuden a aconseguir un tractament menys invasiu de les malalties.

Què és una assegurança de salut familiar?

Entenem com a assegurança familiar aquella pòlissa que protegeix l’assegurat davant qualsevol risc que pugui derivar en un perjudici econòmic o de salut tant a ell com a tota la seva família.

Encara que algunes companyies asseguradores de salut cobreixen l’assistència sanitària al nounat durant els primers dies dins de l’assegurança de la mare, i algunes ofereixen una modalitat específica per als més petits, la gran majoria permeten incloure els nens en la pòlissa dels seus pares, de manera que passa a ser una pòlissa familiar.

A quins serveis tenen accés els socis amb l’assegurança mèdica CDE SALUT?

L’assegurança CdE Salut inclou les cobertures més completes per a tota la família i un ampli quadre facultatiu en totes les especialitats, incloent-hi pediatria i tots aquells especialistes que puguin necessitar els més petits, com ara otorrinolaringòlegs, oftalmòlegs, logopedes, podòlegs, psicòlegs, dermatòlegs, etc. Es complementa, a més, amb un ampli ventall de serveis que garanteixen als nostres associats i als seus fills una atenció integral i immediata.

  • Urgències Mútua 24 hores.
  • Servei telefònic d’urgències i consultes les 24 hores del dia, tots els dies de l’any. Assistència mèdica i d’infermeria a domicili en cas d’urgència.
  • Teleconsulta mèdica, pediàtrica i psicològica tots els dies de l’any.
  • Un ampli quadre facultatiu a tot Espanya que compta, només a Catalunya i Balears, amb més de 12.000 professionals, centres i clíniques.
  • Hospitalització a tot el món, fins a 42.000 € per a tractaments especials fora del quadre.
  • Cobertura d’assistència de viatge amb validesa a tot el món.
  • Servei de videoconsulta mèdica a través de l’app MGC.
  • S’ofereix la possibilitat de contractar, a preus especials, el servei d’extracció de les cèl·lules mare de cordó umbilical del nounat en el moment del part i la seva posterior crioconservació en laboratori.

En què es diferencia d’altres assegurances?

MGC Mútua és una entitat asseguradora especialitzada en el ram d’assistència sanitària, que es distingeix per una sèrie de valors que la diferencien totalment de les companyies mercantils, i que destina els beneficis obtinguts a l’ampliació i millora de les cobertures i serveis.

El quadre mèdic d’aquesta assegurança, a més de comptar amb centres de renom, inclou els equips mèdics de prestigi que hi treballen. També incorpora exploracions d’alta complexitat (RMN, TAC, PET i DMD), que en la majoria d’altres assegurances estan excloses. L’assegurança CdE Salut també compta, de manera gratuïta, amb la millor cobertura d’assistència de viatge amb validesa a tot el món. La cobertura d’assistència integral del càncer cobreix medicacions i teràpies que altres companyies no cobreixen. A més, la cobertura de pròtesis és la més completa del mercat.

L’assegurança CdE Salut té tres modalitats, cadascuna adaptada a les necessitats dels nostres socis i sòcies. Tens a la teva disposició un resum de les cobertures de cada modalitat aquí. Si encara no coneixes l’assegurança i tots els seus beneficis, pots consultar-nos i t’ajudarem a escollir la solució més adequada per a tu i per a la teva família.