Articles guardats
Plans de Pensions ISR de Caixa d’Enginyers

Economia sostenible Finances

Plans de Pensions ISR de Caixa d’Enginyers

*Consulta les alertes de liquiditat i els indicadors de risc dels nostres plans.

Avantatges i beneficis dels Plans de Pensions ISR

Arriba un moment en les nostres vides en què comencem a pensar què passarà quan ens jubilem, si ens quedarà una bona o una millor pensió, i ens plantegem multitud de dubtes sobre tot el que encara ens queda per pagar i com ho afrontarem.

És just en aquest moment quan comencem a mirar plans de pensions i a inquietar-nos pel nostre futur.

Si a més d’interessar-te pel teu futur, t’importen també els riscos extrafinancers que es prenen en consideració en les decisions de gestió, Caixa d’Enginyers Vida posa a la teva disposició una gamma de plans de pensions gestionats sota criteris ISR, és a dir, criteris socialment responsables.

Els Planes de Pensions ISR tenen en compte els possibles efectes a llarg termini de les decisions d’inversió sobre factors ambientals, socials i de governança.

A Caixa d’Enginyers Vida, tots els nostres plans de pensions s’emmarquen sota una política comuna de criteris d’Inversió Socialment Responsable (ISR). En particular, i traslladant l’ideari ètic d’inversió del Grup Caixa d’Enginyers, els nostres plans de pensions no inverteixen en empreses que exerceixin gran part o tota la seva activitat en els sectors armamentístics i tabaquers.

Pioners en l’aplicació d’una estratègia ISR avançada

A més, a Caixa d’Enginyers Vida som pioners aplicant una estratègia ISR avançada d’integració en dos dels nostres plans de pensions, els quals representen un 35% del total del patrimoni de plans de pensions individuals.

Després de definir l’univers global d’inversió, les companyies candidates a formar part de la cartera d’inversió se sotmeten a una anàlisi de sostenibilitat, recollint criteris ambientals, socials i de govern corporatiu (ASG).

Vols saber quins són els seus avantatges i beneficis?

Caixa Enginyers Global Sustainability ISR

 

 

 

Caixa d’Enginyers ofereix el CE Global Sustainability ISR, PP, un pla de pensions que es preocupa tant per tu com per aquells que t’envolten.

Aquest Pla de Pensions ISR de Caixa d’Enginyers et permet fer una inversió d’un mínim del 70% en renda fixa davant d’un màxim del 30% en renda variable. Això vol dir que el nostre pla de pensions Global Sustainability ISR té un risc moderat: un 3 sobre 7 pel que fa a perfil de risc.

La nostra filosofia d’inversió en plans de pensions es fonamenta en una gestió activa i amb focus en la preservació del capital. A més, el pla de pensions CE Global Sustainability afegeix un enfocament ISR mitjançant l’aplicació d’una estratègia d’exclusió+integració:

  • Exclusió: excloem les empreses que dediquen la seva producció a la fabricació de tabac, armes i energia nuclear.
  • Integració: després de definir l’univers global d’inversió, les companyies candidates a formar part de la cartera d’inversió se sotmeten a una anàlisi global, integrant en l’anàlisi financera tradicional aspectes extrafinancers, és a dir, prenent en consideració criteris ètics, socials i

Aplicant-hi aquesta estratègia ISR avançada, posem a la teva disposició una cartera de companyies socialment responsables, amb balanços sòlids, amb una alta generació de caixa i amb unes rendibilitats superiors als recursos utilitzats.

D’aquesta manera, al mateix temps que gestionem el teu estalvi per a la jubilació, tractem de promoure la sostenibilitat, la transparència, el finançament de l’economia real i el retorn a llarg termini.

A més, el Global Sustainability ISR és l’únic pla de pensions a Espanya amb la certificació AENOR segons la Norma UNE165001 Responsabilitat social, Productes financers socialment responsables.

Si tens cap dubte sobre aquest pla de pensions, pots ampliar la informació a la següent infografia o, directament, a la nostra pàgina web.

Pla Pensions ECO

Caixa d’Enginyers Climate Sustainability ISR

 

 

 

De la mateixa manera que amb el pla de pensions CE Global Sustainability ISR, PP, el nostre pla de pensions CE Climate Sustainability ISR, PP, t’ajuda a deixar una empremta sostenible en el teu camí cap a la jubilació.

Amb aquest pla de pensions estaràs realitzant una inversió responsable i sostenible en empreses que es troben totalment conscienciades i compromeses amb el mitjà que les envolta.

És per aquest motiu que el nostre pla de pensions CE Climate Sustainability ISR, PP, s’ha convertit en el primer pla de pensions climàtic d’Espanya.

Què significa això? Què és un pla de pensions climàtic? Com inverteix el nostre CE Climate Sustainability ISR, PP?

A través d’un model d’inversió orientat a obtenir rendibilitat sostenible des d’una perspectiva 3D:

  • Mediambiental (environment): inversió en empreses que lluiten contra el canvi climàtic.
  • ISR (Inversió Socialment Responsable): incorporació de la gestió d’aspectes legals i de bon govern de les companyies.
  • Financera: construcció d’una cartera de companyies amb una bona generació de caixa, uns balanços sòlids i una rendibilitat superior als recursos utilitzats.

Si bé el CE Global Sustainability ISR, PP, dirigeix la seva gestió cap als tres aspectes extrafinancers de la inversió socialment responsable ASG (Environment, Social & Corporate Governance), el CE Climate Sustainability ISR, PP, hi posa èmfasi en el primer, és a dir, en el principi climàtic (Environment).

D’aquesta manera, aquest pla de pensions està enfocat tant per a un inversor amb un perfil de risc moderat com per a un inversor amb un perfil de risc arriscat o molt arriscat. Això es deu al fet que el perfil de risc és de 4 sobre 7.

A més, permet una divisa no euro i una renda variable de menys del 50%.

Igual que amb el pla de pensions anterior, si tens cap dubte amb  el CE Climate Sustainability ISR, PP pots ampliar la informació a la infografia aquí exposada o al nostre web.

Pla Pensions ECO

Si llegint aquest post creus que has començat a plantejar-te la necessitat de contractar un pla de pensions i en com afectarà aquest pla al teu futur, però a més et preocupes pel medi ambient i pel món que t’envolta, aquests plans de pensions són el que estaves buscant. Vols més informació? No dubtis a visitar el  nostre web i ampliar la informació sobre els nostres Plans de Pensions ECO. També pots contactar amb nosaltres directament a través del 902 200 88 o a través d’aquest formulari de contacte.

Si estàs pensant contractar un pla de pensions i encara no t’has decidit, ara  pots contribuir al mateix temps al benestar i a la millora del medi ambient.