Articles guardats
Ethical Time, la primera app de moda sostenible

Social

Ethical Time, la primera app de moda sostenible

L’aplicació Ethical Time vol ser la primera plataforma online destinada a facilitar l’accés a la moda sostenible posant en contacte les persones amb les marques de roba i les botigues. Un espai que permetrà comprar roba i vestir-se amb valors. Comprar de manera conscient.

L’aplicació Ethical Time està pensada perquè l’usuari pugui identificar, de manera ràpida i gratuïta, a quines botigues venen la peça de roba que està buscant. Peces de roba i botigues que han de reunir condicions de sostenibilitat i valors ètics que coincideixin amb els valors de l’usuari i que a l’hora de vestir-se, sovint, són difícils de trobar.

Ethical Time, el moment de ser ètics

Amb freqüència, els nostres valors no són els mateixos que els de les marques de roba que portem. Ethical Time ofereix alternatives a aquest fet.

Els creadors d’Ethical Time volen fer possible la coherència entre valors socials i accions sostenibles, i brinden alternatives en el procés de compra fent que el consumidor reflexioni i prengui consciència de com i on es vesteix, així com d’on procedeixen les peces que compra.

Ethical Time

 

En els últims anys han augmentat molt les persones conscienciades en temes tan delicats com l’explotació laboral, per la qual cosa el públic que prefereix comprar en botigues amb valors i de manera alternativa és cada vegada més elevat.

La solució la planteja l’app Ethical Time, que intervé en la connexió entre comprador i botiga final. Ethical Time servirà de pont i donarà pas a la revolució dels valors.

Ethical Time Members: la comunitat

Prenent com a punt de partida allò que els creadors d’aquesta iniciativa anomenen “La revolució dels valors”, es crearà un espai per a totes les persones que desitgin sumar-se a la comunitat d’usuaris que volen comprar de manera alternativa. Per una econòmica subscripció anual de 20 €/any, els usuaris disposaran dels següents serveis a través de l’app:

  • Descomptes i ofertes exclusius a les botigues de l’aplicació
  • Participació en concursos

Amb l’objectiu de crear la Primera Xarxa de Consumidors de Moda Sostenible, Ethical Time vol fer visible el fet que els consumidors demanen un canvi. A llarg termini, els membres d’aquesta comunitat seran els que faran possible l’associació i el manteniment i desenvolupament de l’aplicació.

Qui hi ha darrere d’Ethical Time?

Campanya de crowdfunding

El projecte Ethical Time està actualment en fase de desenvolupament i recaptació de fons per a la seva etapa inicial.

Han recaptat fons mitjançant una campanya de crowdfunding (micromecenatge o finançament col·laboratiu). Pots ampliar-ne la informació a Verkami.

Les aportacions aconseguides es destinaran al disseny final i a la creació de l’aplicació i de la pàgina web.