Articles guardats
Packaging intel·ligent per al sector alimentari

Empreses Fundació

Packaging intel·ligent per al sector alimentari

La quarantena ens fa ser més conscients que mai de la importància del sector alimentari. Però saps quines són les últimes novetats en aquesta indústria?

ColorSensing és la start-up guanyadora del nostre Premi Emprenedoria 2019 pel seu projecte de smart packaging per al sector alimentari.

Una tecnologia basada en etiquetes intel·ligents que permet a fabricants i distribuïdors millorar els controls de seguretat dels productes i reduir el desaprofitament alimentari.

colorsensing-emprenedoria
COLOR SENSING – Packaging Intel·ligent

Innovació i sostenibilitat en el sector alimentari, un sector essencial

L’impacte social del projecte és molt gran.

Cada any es llencen a les escombraries més de 1.300 milions de tones de menjar a tot el món, la qual cosa té un gran impacte econòmic i mediambiental.

Una part important es deu a les dates de caducitat, que s’estableixen en el procés de packaging i que romanen fixes durant la seva vida útil. Amb l’ús d’etiquetes intel·ligents podem fer el seguiment de tots els factors externs que afecten el producte (transport, emmagatzematge…) i així assegurar la qualitat dels aliments i evitar el seu desaprofitament en detectar i preveure problemes.

Tot amb un cost molt baix.

Descobreix-ne més en l’entrevista amb la seva CEO María Eugenia Martín Hidalgo