Articles guardats
Premi Idees Innovadores Isabel P.Trabal

Concurs Fundació Social

Premi Idees Innovadores Isabel P.Trabal

Ja ha començat la segona edició del Premi Idees Innovadores Isabel P.Trabal! Un concurs on es presenten projectes relacionats amb l’enginyeria i el medi ambient i, que es troben en un primer període d’iniciació.

L’objectiu principal d’aquest concurs és incentivar el desenvolupament de propostes originals i innovadores al voltant de la ciència, la tecnologia, la innovació i la sostenibilitat i, a més, que promogui el creixement d’idees de negoci en empreses reals. En la primera edició es van presentar 124 idees i, en aquesta segona es suma una categoria a part de les quatre ja existents: el medi ambient.

Des del Grup Caixa d’Enginyers estem plenament compromesos amb la conservació del medi ambient i la sostenibilitat. És per això que des de la Fundació Caixa d’Enginyers es duen a terme diverses iniciatives que ajuden a defendre el compromís de la nostra Entitat.

El Comitè de Selecció serà l’encarregat d’escollir els 10 millors projectes. Posteriorment, aquestes idees seran assessorades durant 3 mesos pels assessors del Comitè amb l’objectiu de tirar endavant el seu “Business Model Canvas”. El millor projecte d’aquests 10, a més a més, rebrà un premi de 10.000 € que l’ajudarà a desenvolupar la seva iniciativa.

Tant el Comitè de Selecció com el jurat estan formata per l’equip fundador de Sharing Academy, empresa que el 2016 va guanyar el concurs Ideas Meeting Point on s’integren perfils de tot el món de l’estratègia, negocis, màrqueting i tecnologia.

Què és el que tindrà en copte el jurat?

  • L’originalitat del projecte
  • L’aposta de valor
  • El realisme de la idea
  • La validació del mercat proposat
  • Si és viable econòmicament parlant
  • Quin és el seu potencial de creixement

No esperis més! Entra al web, omple el formulari amb el teu “Business Model Canvas”, descriu breument en què consisteix el teu projecte i envia’ns-el.

T’esperem!