Articles guardats
Coses que has de saber si ets autònom i vols estalviar energia

Ingenium Shopping Social

Coses que has de saber si ets autònom i vols estalviar energia

És important buscar formes d’estalvi per a autònoms i assalariats que de vegades treballen des de casa. Treballar a casa comporta que tu et facis càrrec de les despeses relatives a la teva jornada laboral. Si casa teva és la teva oficina i utilitzes de forma eficient els recursos, podràs sens dubte estalviar energia. Factorenergia ens recomana trucs d’estalvi per a autònoms i treballadors en remot.

Consum per stand-by

El consum per stand-by és el produït pels aparells electrònics que continuen consumint encara que estiguin apagats. Desendolla la tele, la cafetera, el carregador del mòbil… o utilitza regletes amb interruptor per evitar el consum per stand-by.

Ordinador i eficiència

L’ordinador és la principal eina de l’autònom que treballa des de casa. Per això cal que tinguis en comptes diferents punts a l’hora de fer-ne ús. És cert que el simple fet d’encendre l’ordinador consumeix força energia. Però també gasta molt si el tens encès durant dies. Si no l’utilitzes durant més de 20 minuts, serà millor que apaguis la pantalla. I si el temps d’inactivitat passa de les 2 hores, apaga’l per complet.

Com més temps passi el teu ordinador encès, menys durarà. Tingues en compte que el teu PC produeix calor mentre està encès, i com més estona ho estigui, més tendirà a sobreescalfar-se. Apagar-lo el refredarà i ajudarà que et duri més temps.

Climatització

Com a totes les cases, mantenir una temperatura confortable és recomanable, però ho és en especial si també hi treballes. Per a això, igual d’important és utilitzar aparells de climatització amb un alt nivell d’eficiència energètica com segellar bé portes i finestres perquè no s’escapi la calor.

Energia positiva amb Ingenium Shopping i Caixa d’Enginyers

L’estalvi més gran rau a triar la tarifa elèctrica que més s’adapti al teu consum, i, per això, des d’Ingenium Shopping et recomanem Factorenergia i els nous avantatges i descomptes exclusius que posen a la disposició dels socis i sòcies de Caixa d’Enginyers.

De la mà d’Ingenium Shopping, ara tens accés a un descompte exclusiu en les teves factures de llum i gas gràcies a Factorenergia. L’oferta és per a la teva llar, el teu negoci, el teu despatx o la teva empresa. A més, tindràs accés directe als serveis addicionals que Factorenergia posa a la disposició dels seus socis: energia renovable 100%, suport a la mobilitat elèctrica i assessorament personalitzat per a l’estalvi a la teva llar, negoci o empresa.