Articles guardats
Saps què és el Bookcrossing?

Cooperatiu Ingenium Shopping

Saps què és el Bookcrossing?

Abril és sense cap mena de dubte el mes literari per excel·lència. Dos dies abans de Sant Jordi té lloc un altre esdeveniment potser menys conegut  però molt interessant anomenat Bookcrossing.

I què és això del Bookcrossing?

El Bookcrossing és l’acte universal d’alliberar llibres, un moviment social i cultural que trenca fronteres i travessa el temps i l’espai. Els seus membres, arreu del món,  alliberen els seus llibres voluntàriament i gratuïta per tal d’intercanviar-los, amb l’únic objectiu de convertir el món sencer en una gran  biblioteca.

A aquesta iniciativa s’hi suma per segon any consecutiu la Abacus cooperativa amb la intenció de transformar l’experiència del consum cultural, educatiu i de lleure amb una proposta col·laborativa.

Avui, dia internacional del Bookcrossing, Abacus cooperativa posa en circulació 700 llibres de manera gratuïta mitjançant els transports públics de principals ciutats de Catalunya. Els usuaris del transport públic trobaran llibres que podran llegir i després tornar a compartir enregistrant el títol al web de Bookcrossing i facilitant un nou “alliberament”.

Abacus cooperativa és un dels establiments adherits a Ingenium Shopping, la cooperativa de consumidors i usuaris a través de la qual Caixa d’Enginyers ofereix als seus socis descomptes i ofertes exclusives.

Daniel Caparrós
Responsable Ingenium Shopping