Articles guardats
Ni cafeteries ni coworking. Oficines

Actualitat Cooperatiu Economia sostenible Finances General

Ni cafeteries ni coworking. Oficines

Com ja sabeu, a Caixa d’Enginyers no som ni caixa ni banc, som sòcies i socis, i ens agrada crear una relació de proximitat que ens diferencia de la resta d’entitats. I això com ho fem possible? Mitjançant les oficines. “Ni cafeteries ni coworking. Oficines”.

Oficines, caixers i banca online

La pandèmia ha accelerat la digitalització dels bancs i l’aposta per les noves tecnologies. A Caixa d´Enginyers, per tal d´oferir el millor servei a les nostres sòcies i socis, tenim disponible l’espai “El meu gerent” a la BancaONLINE o l’apartat “Contactar”, on els atenem i responem els seus dubtes.

Però a Caixa d’Enginyers volem mantenir l´atenció de proximitat, i per això seguim obrint noves oficines com les de Badalona, Granollers i Terrassa. Aquestes inauguracions recents responen a la nostra voluntat d’oferir un tracte personalitzat i de proximitat amb els nostres socis i sòcies.

Pots trobar el llistat de totes les nostres oficines en aquest enllaç.

El nostre servei de cashback, Treure diners en els caixers de Bonpreu i Esclat

A més a més, com a cooperativa de crèdit, hem llançat un servei de cashback en col·laboració amb el grup d’alimentació Bon Preu. Gràcies a aquest acord, els més de 210.000 socis i sòcies de l’entitat financera podran treure diners en efectiu mitjançant l’ús de la targeta bancària en qualsevol dels 190 establiments que té la cadena de supermercats a Catalunya.

Podràs retirar de 50 a 150 euros en efectiu a les caixes després d’haver fet una compra de, com a mínim, 15 euros amb la teva targeta de Caixa d’Enginyers en qualsevol supermercat Bonpreu o Esclat. Tens 190 caixers a la teva disposició dins dels supermercats Bonpreu i Esclat!

Ara, més que mai, estem al teu costat. Les nostres oficines estan obertes al matí i a la tarda.