Articles guardats
Vols tenir informació de primera mà del que passarà en matèria financera i econòmica el primer semestre del 2022?

Experts Mercats

Vols tenir informació de primera mà del que passarà en matèria financera i econòmica el primer semestre del 2022?

El nostre equip de professionals donarà a conèixer la visió del Grup sobre l’entorn econòmic i els mercats financers pel primer semestre de 2022. Et convidem al nostre webinar, que es durà a terme el proper dimecres 26 de gener de 18:00 a 19:00.

En quina situació ens trobem ara a principis de 2022? Viurem el final de la pandèmia? Sens dubte estem avançant, però les noves ones de contagi mostren que el camí és més llarg del que s’esperava. Shocks d’oferta: temporals o estructurals? Són un dels principals impactes econòmics de la pandèmia, però quines són les expectatives? Major inflació? Sí, encara que s’espera que gran part de l’increment de preus serà transitori. Aquestes i moltes preguntes més seran tractades a la sessió. No te la pots perdre!

Qui intervindrà a la jornada?

  • Joan Cavallé, director general de Caixa d’Enginyers, presentarà la sessió.
  • Bas Fransen, director de Mercat de Capitals de Caixa d’Enginyers.
  • Xavier Fàbregas, director de Caixa Enginyers Gestió.

Els nostres professionals seran els encarregats d’explicar les perspectives econòmiques i financeres del primer semestre de 2022, així com l’estratègia d’inversió per a aquest any. A més, si al final de la sessió et queden dubtes, no et preocupis, perquè els ponents els respondran en directe.

Inscriu-te al nostre webinar i descobreix què ens espera aquest 2022!

Inscriu-t’hi