Articles guardats

Fundació Social

Presentació de la Comunitat per a ments in-quietes, Ideas Making Point 2017

Gallery

Un any mes la Fundació Caixa d’Enginyers presenta el seu concurs d’idees: Ideas Making Point. El passat dijous dia 6 de juliol vam presentar al MOB Barcelona la nova comunitat per a ments in-quietes, Ideas Making Point 2017.

Es va aprofitar per a fer entrega dels certificats i premis dels guardonats en l’edició anterior i es van presentar les novetats d’enguany:

  • Nous continguts i cursos online per als emprenedors que participin amb els seus projectes al concurs.
  • Ranking setmanal amb l’evolució dels projectes.
  • Comunitat online per gestionar i compartir el contingut.
  • Els participants de l’anterior edició podran tornar a presenter-se, exceptuant els 3 guanyadors.

L’objectiu de l’Ideas Making Point 2017 és impulsar el desenvolupament de propostes emprenedores relacionades amb la ciència, la tecnologia i la innovació.
Els participants podran presentar les seves idees a la plataforma del concurs o bé adherirse a d’altres projectes ja creats. Amb aquest propòsit, la Fundació Caixa d’Enginyers disposa d’una plataforma P2P que fomenta el treball col·laboratiu amb l’objectiu que els usuaris ofereixin els seus serveis i contribueixin al desenvolupament del projecte.

TRES PROJECTES GUANYADORS

La participació consta de tres fases. A la primera es presentarà el projecte a la plataforma per a la seva aprovació per part de l’Organització, amb l’objectiu de garantir uns standars de qualitat. L’organització elegirá els 10 projectes finalistes. Aquests seran els que millor compleixin els requisits i al mateix temps hagin obtingut millor puntuació en el ranking. En la darrera fase, el Jurat escollirà els 3 projectes guanyadors, a qui farà entrega d’una dotació econòmica de 5.000€, 4.000€ i 3.000€ respectivament.

Els interessats poden consultar les bases del concurs, registrar-se a la plataforma, omplir el formulari d’inscripció i presentar ja les seves propostes a la pàgina web oficial www.ideasmakingpoint.com fins al proper 30 de novembre del 2017. Qualsevol persona o empresa major d’edat amb una idea o un projecte podrà inscriure’s a la plataforma Ideas Making Point amb l’objectiu d’avançar al màxim la seva idea i aconseguir realitzar un primer proptotip.