Articles guardats

Finances

Oportunitats d’inversió en mercats emergents

En Dídac Pérez, gestor del CE Emergents, FI, en directe des de Facebook Live, ens parla d’oportunitats d’inversió en mercats emergents:

Avui expliquem els arguments pels quals som positius en renda variable emergent, i perquè considerem una bona oportunitat per aquells inversors amb un perfil de risc més arriscat i un horitzó temporal de llarg termini.

ARGUMENTACIÓ

  1. En primer lloc, la millora dels fonamentals. Les companyies emergents han dut a terme un fort procés de reducció de costos i una millora d’eficiència durant els darrers anys, així com una racionalització en l’assignació de capital. Això ha permès que, després de la normalització dels preus de les matèries primeres i l’acceleració del creixement mundial, impacten de manera significativa en termes de creixement de beneficis per acció.
  2. En segon lloc el posicionament dels inversors. Tot i els fluxos d’entrada recents, les carteres dels inversors institucionals es troben fortament infraponderades en l’actiu; si continua aquesta millora haurien de continuar augmentat les seves posicions.
  3. Per últim, però no menys rellevant, les valoracions. La renda variable emergent continua sent un dels pocs actius amb valoracions atractives tant des d’un punt de vista absolut com relatiu. L’ actiu cotitza per sota de la seva mitjana històrica en termes de ratis fonamentals i un descompte davant les borses desenvolupades.

Si vols veure més vídeos sobre l’actualitat eonòmica i els fons d’inversió, de la mà dels nostres especialistes, entra a l’Espai Multimèdia.