Articles guardats
Fundació Caixa d’Enginyers promou la ciència i tecnologia entre els joves

Social

Fundació Caixa d’Enginyers promou la ciència i tecnologia entre els joves

La Fundació Caixa d’Enginyers, en el marc de la col•laboració amb la UVic, patrocina la cinquena edició de la First Lego League que va tenir lloc el 18 de febrer a la Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC). Aquesta competició és una de les deu proves territorials de la FLL i va comptar amb 68 equips participants. L’entitat patrocina l’esdeveniment amb l’objectiu de promoure la ciència i tecnologia. La Fundació Caixa d’enginyers lliura el segon premi: una copa construïda amb peces de Lego.

First Lego League (FLL) és una competició d’àmbit internacional que pretén despertar l’interès dels joves per la ciència i tecnologia. Els participants, joves de 10 a 16 anys, dissenyen, construeixen, proven i programen robots a través de la tecnologia Lego Mindstorms. L’exercici els ensenya a afrontar desafiaments similars als que resolen els científics d’avui i apliquen conceptes de matemàtiques i ciències que els serveix per desenvolupar habilitats i competències actuals.

Ser soci de Caixa d’Enginyers és molt més que ser client d’un banc. És estar compromès amb el desenvolupament social, econòmic i cultural de la nostra societat.

Gràcies a tu.