Articles guardats
Caixa d’Enginyers, també una entitat asseguradora

Economia sostenible Finances

Caixa d’Enginyers, també una entitat asseguradora

Som un grup financer i assegurador que proporciona solucions a les necessitats financeres i asseguradores dels socis i sòcies adaptades a cada etapa de la seva vida i a les seves circumstàncies personals.

El negoci assegurador i de plans de pensions del Grup Caixa d’Enginyers atén totes les necessitats en matèria de previsió i protecció dels seus socis i sòcies.

A través de diferents àrees especialitzades, el Grup s’ocupa de les necessitats dels seus socis i sòcies aportant-los valor i coneixement. La seva activitat s’estructura en dues societats: d’una banda, Caixa Enginyers Vida, Companyia d’Assegurances i Gestora de Plans de Pensions, que crea i gestiona assegurances de vida, d’estalvi i plans de pensions; i de l’altra, Caixa d’Enginyers, Operador de Bancassegurances Vinculat, entitat que duu a terme la mediació d’assegurances generals.

El servei que oferim es fonamenta en l’anàlisi i avaluació dels riscos derivats de les circumstàncies personals i en la revisió de les posicions asseguradores i les seves cobertures, així com en el contrast amb les necessitats per arribar a una proposta personalitzada.

Aportem, en el dia a dia, la gestió integral i contínua de la cartera d’assegurances, la supervisió de la qualitat de les cobertures i de les prestacions que ofereixen i un servei propi de sinistres per garantir l’adequada i puntual prestació en cas d’ocurrència. El nostre compromís és simplificar la gestió de les assegurances mitjançant un servei global.

Els 5 motius per confiar en el servei d’assegurances i de previsió del Grup Caixa d’Enginyers són els següents:

  1. Àmplia oferta de productes i serveis asseguradors i de previsió social en l’àmbit personal, patrimonial i d’empreses.

2. Metodologia pròpia basada en el coneixement dels nostres socis i sòcies establint una relació personal i de confiança amb la qual poder oferir un assessorament personalitzat i una millor gestió de riscos.

3. Equip humà compromès i altament qualificat. El rigor, l’eficiència i la professionalitat són les nostres premisses per aconseguir l’excel·lència. Un alt percentatge de certificacions internacionals de prestigi ens acrediten com a experts assessors financers, asseguradors i d’estalvi-previsió.

4. Doble compromís individual i col·lectiu. Acompanyem els nostres socis i sòcies en les seves decisions per assolir els seus objectius de previsió i cobertura, sense oblidar-nos de l’impacte social. Els plans de pensions del Grup canalitzen l’estalvi acumulat dels partícips en inversions que generen beneficis i millores per a la societat.

5. El valor de la inversió socialment responsable (ISR). Des del Grup impulsem la inversió socialment responsable per avançar cap a una economia sostenible complint els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Fes clic aquí per descarregar la infografia completa