Articles guardats
Dia Internacional de les Cooperatives 2021

Actualitat Cooperatiu Economia sostenible

Dia Internacional de les Cooperatives 2021

El primer dissabte de juliol, des de 1995, l’Assemblea General de les Nacions Unides convida els governs, organitzacions internacionals i cooperatives a celebrar el Dia Internacional de les Cooperatives (#CoopsDay). El tema d’aquest any és «Reconstruir millor junts».

A causa de la situació provocada per la pandèmia de la COVID-19, les cooperatives mostrem com fem front a aquesta crisi amb solidaritat i resiliència, oferint a les comunitats una recuperació que respecti el medi ambient i se centri en les persones.

Si alguna cosa ens ha deixat clara aquesta situació, és que no podem enfrontar-nos sols a una crisi com la pandèmia actual. Ara és quan, més que mai, es posen de manifest els valors cooperatius basats en el compromís de valor compartit i la integració de les necessitats i expectatives de tots els grups d’interès per aconseguir una societat més justa i cohesionada.

Vols saber-ne més? Aquí trobaràs tota la informació sobre el Dia Internacional de les Cooperatives, així com els valors i principis de la banca cooperativa i responsable. 

Els valors del Grup Caixa d’Enginyers

  • Integritat, ja que treballem de manera honesta, amb responsabilitat, confiabilitat i transparència. Som fidels als nostres principis.
  • Compromís. En el Grup Caixa d’Enginyers som constants i prenem la iniciativa, posant el focus en el compromís social per contribuir al desenvolupament sostenible amb un impacte positiu en la societat.
  • Equitat amb els grups d’interès. Ens ajustem a les necessitats particulars dels diferents grups d’interès per oferir el servei més personalitzat i adaptat a cada realitat.
  • Proximitat al soci. El vincle amb els socis i sòcies es basa en una proximitat física i emocional, que formen una base de confiança mútua i de coneixement de les necessitats.
  • Treballem amb eficàcia, rigor i empatia gràcies a l’esforç, al treball en equip i a la formació contínua.
  • Excel·lència, per la qual cosa busquem ser el referent de la banca cooperativa per a professionals i busquem l’excel·lència a través de solucions eficaces i imaginatives per als socis i sòcies i que aquestes els ajudin a millorar dia a dia.

Calculadora d’impacte mediambiental

D’acord amb els nostres valors i principis, a Caixa d’Enginyers ens esforcem per aconseguir una economia sostenible i que respecti el medi ambient. Per això, ens comprometem a tenir un impacte social i mediambiental positiu a llarg termini.

Enguany, presentem la nova calculadora d’impacte mediambiental, una eina que permet als nostres socis i sòcies mesurar l’impacte positiu dels seus fons d’inversió mitjançant una metodologia única i pionera.

Calcula l’impacte mediambiental i social que generen les teves inversions aquí.

Junts som més forts!