Articles guardats
Gestió bancària, la nova optativa del grau en Comptabilitat i Finances

Actualitat Experts General

Gestió bancària, la nova optativa del grau en Comptabilitat i Finances

El passat mes de desembre vaig tenir l’oportunitat d’impartir una sessió amb els alumnes del Grau de Comptabilitat de la Universitat de Girona, a la assignatura de Gestió Bancària, convidat per la seva tutora, la Doctora Anna M. Panosa Gubau. És una assignatura on hi estan matriculats 30 estudiants.

L’Anna Panosa va voler donar un enenfoc eminentment pràctic a l’assignatura. Per aquest motiu vaig col·laborar-hi introduint temes diversos, apropant la teoria a la pràctica i enfocant la idea d’organització com a cooperativa.

La sessió va ser molt participativa per part dels alumnes els quals tenien molt interès sobre els referents a la política de transparència, governança i com la nostra entitat impacta en la societat a través de productes com els fons d’inversió i els plans de pensions socialment responsables (ISR) . I també, sobre tot, la diferència distintiva del model cooperatiu respecte la banca tradicional, en el qual el soci és alhora client i propietari de l’entitat. Vaig detectar un nivells de preparació i de dedicació molt elevats en aquestes noves generacions que seran, sens dubte, el futur de la nostra societat.

A nivell personal, ha estat una sessió molt profitosa i de la qual en vaig poder treure molt aprenentatge. Indubtablement ha estat un orgull poder fer-los partíceps del model de negoci de Caixa d’Enginyers.

grau en Contabilitat y Finances grau en Contabilitat y Finances grau en Contabilitat y Finances