Articles guardats
Gaudeix de l’estiu amb Ingenium Shopping

Ingenium Shopping

Gaudeix de l’estiu amb Ingenium Shopping

Aprofita les ofertes de Caixa d’Enginyers a través d’Ingenium Shopping, la Cooperativa de consumidors i usuaris que ofereix descomptes i ofertes exclusius per tal que gaudeixis dels millors avantatges durant les teves vacances.

Durant les vacances descansem i deixem a banda les feines i/o els estudis que realitzem normalment.

La majoria de nosaltres acumulem una gran quantitat de cansament i estrés provocat per la feina i els estudis. Platja, calor, tranquil·litat, desconnexió… Sabem que les vacances d’estiu són les més esperades, i, per això, t’ho posem fàcil.

Troba el teu vol ideal, localitza el teu hotel, prepara el teu cotxe pel viatge, estalvia en creuers, lloga el teu vehicle, viatja tranquil i segur i…

Gaudeix al 100% de les millors comoditats. Sona bé, oi?

Com pots beneficiar-te’n

És molt senzill! Si ets soci de Caixa d’Enginyers i pagues amb les nostres targetes. Aquests son alguns dels descomptes que t’oferim:

  • Aconsegueix un 5% de descompte en els teus vols.
  • Lloga el teu cotxe a Europcar a través de Caixa d’Enginyers. Oferim descomptes des d’un 10% fins a un 25% en turismes i furgonetes.
  • No et preocupis per la teva assegurança de viatge, des de Caixa d’Enginyers ens ocupem de tots els imprevistos que puguis tenir. Viatja tranquil i sense preocupacions.

Planifica el teu viatge, prepara les maletes i desconnecta! Des de Caixa d’Enginyers creiem que descansar bé i gaudir de les vacances sense preocupacions és molt important per recarregar energia i tornar a la rutina millor que mai. No esperis més i planifica el teu estiu amb Ingenium Shopping!