Articles guardats
50.000 menjars escolars per al Programa Mundial d’Aliments

Social

50.000 menjars escolars per al Programa Mundial d’Aliments

Caixa d’Enginyers ha aconseguit donar l’equivalent a 50.000 menjars escolars al Programa Mundial d’Aliments (WFP). Aquesta xifra s’ha aconseguit en menys de sis mesos gràcies a les transaccions internacionals realitzades amb les targetes Mastercard de Caixa d’Enginyers. 

Aquest compromís de Caixa d’Enginyers es va anunciar el passat mes de juny, en unir-se al projecte de Mastercard amb WFP que té l’objectiu global de donar l’equivalent a 100 milions de menjars escolars a WFP i altres organitzacions abans del final del 2020. El cost mitjà d’un dinar escolar de WFP és 0,20 euros.

Caixa d’Enginyers es va unir a la iniciativa degut al seu compromís amb la millora de la societat i el medi ambient i la seva aposta pel seu model cooperatiu basat en valors com la responsabilitat.

Joan Cavallé, director general de Caixa d’Enginyers, comenta que:

“Per a nosaltres la responsabilitat social com a companyia és un valor i un deure. Amb aquesta iniciativa, de la mà de Mastercard, hem contribuït a la tasca que WFP realitza per millorar l’accés a una bona alimentació a nens en comunitats vulnerables”.

Paloma Real, directora general de Mastercard Espanya, assenyala, “a Mastercard creiem que la tecnologia pot ajudar a crear un món més just i la vam aprofitar juntament amb altres recursos per millorar la vida dels més desfavorits. Caixa d’Enginyers és la primera entitat financera que col·labora a Espanya en aquest compromís de suport al Programa Mundial d’Aliments“.

WFP és el programa de l’ONU que facilita accés a aliments entre persones vulnerables en situacions de conflicte, catàstrofes i contextos de desenvolupament.

Comments (1)