Articles guardats
CdE PIES GO Balanced ISR, inverteix en fons 100% responsables!

Finances General

CdE PIES GO Balanced ISR, inverteix en fons 100% responsables!

Fa unes setmanes us presentàvem el nou Pla Individual d’Estalvi Sistemàtic de Caixa d’Enginyers (CdE PIES GO). Aquest nou concepte d’estalvi-inversió permet realitzar aportacions amb flexibilitat total, tant de manera extraordinària com de manera periòdica.

Es divideix en tres modalitats que s’adapten al perfil d’inversor. A més, si no saps quina és la cistella més adequada per a tu, et realitzarem una prova d’idoneïtat que determinarà si la cistella respon a la teva tolerància al risc i als teus coneixements i experiència previs.

Quines cistelles podem trobar segons el perfil inversor?

  • Modalitat Start, dirigida als més conservadors, ja que inverteix entre un 0% i un 5% en renda variable.
  • Modalitat Balanced ISR, per a un perfil més moderat, inverteix entre un 20% i un 50% en renda variable íntegrament en fons d’inversió ISR.
  • Modalitat Dynamic, és la més arriscada, ja que inverteix entre un 65% i un 80% en renda variable.

Què caracteritza la modalitat Balanced ISR?

En primer lloc, cal destacar que l’Entitat introdueix per primera vegada la Inversió Socialment Responsable (ISR) a l’estalvi sistemàtic. Amb la cistella Balanced ISR, invertiràs al 100% sota criteris ISR.

A més, va dirigida a inversors de perfil moderat, que ja tinguin una certa experiència invertint. Podràs invertir entre un 20% i un 50% en renda variable.

PIAS GO BALANCED

Respecte al Fonengin ISR, FI, és un fons mixt de Renda Fixa Internacional que promou les inversions socialment responsables integrant els criteris Ambientals, Socials i de Governança (ASG) en l’anàlisi financera tradicional i afavorint les inversions sostenibles a llarg termini.

Quant al CdE ODS Impact ISR, FI, invertirà prenent com a referència l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible, any de revisió dels objectius fixats, i incidirà en particular sobre els objectius: Educació de qualitat, Aigua neta i sanejament, Indústria, innovació i infraestructura.

Finalment, el CE Environment ISR, FI, té el propòsit de promoure, a través de la inversió en companyies seleccionades, la lluita contra el canvi climàtic.

A més, quan contractes PIES GO, tens dret a mobilització total: possibilitat de canviar de cistella o traspassar altres PIES durant tota la vigència de l’assegurança, sense peatge fiscal.

Segons el director de Negoci Assegurador de Caixa d’Enginyers, Francesc Duran, amb el CdE PIES GO “fem un pas endavant, innovant i adaptant-nos al nou context de tipus d’interès negatius i oferint solucions financeres i asseguradores dins de l’estalvi i dels plans de pensions. És una molt bona opció, vàlida per a tothom, per donar un nou rumb als estalvis i pensant en un horitzó temporal a llarg termini”.

Si vols conèixer més sobre el CdE PIES GO, fes clic aquí.

Escolta el podcast: