Articles guardats
Cinc equips de Caixa d’Enginyers acaben l’Oxfam Trailwalker Girona 2018

Actualitat

Cinc equips de Caixa d’Enginyers acaben l’Oxfam Trailwalker Girona 2018

Video

Cinc equips de Caixa d’Enginyers han participat a la carrera solidària Oxfam Trailwalker de Girona el cap de setmana del 14 i 15 d’abril caminant una distància de 100km des d’Olot a Sant Feliu de Guíxols.

Oxfam Trailwalker és una cursa solidària organitzada per Oxfam Intermon que es celebra a Girona, Euskadi i Madrid amb l’objectiu de recaptar fons per a finançar projectes d’accés a l’aigua potable a països pobres.

En el marc del 50è Aniversari de Caixa d’Enginyers es proposa als professionals de l’Entitat la seva participació. Finalment, organitzat en 5 equips de 6 persones cadascun, han estat preparant aquest gran repte durant mesos per tal de participar en aquest cursa solidària.

La pluja no va impedir que els cinc equips, formats per 4 caminants i 2 suports logístics, arribessin a la meta després de molt d’esforç, patiment i germanor.

Caixa d’Enginyers Las Lolas, l’equip més solidari

Sota el lema “100 km, una causa” els equips participants tenien com a objectiu recaptar 1.500€ que Oxfam Intermon destina a projectes solidaris. Tots els equips de Caixa d’ Enginyers, mitjançant donatius i accions diverses per a recaptar fons, van a aconseguir superar aquesta xifra.

Destaquem que un d’ells, CE Las Lolas, ha aconseguit el premi “Trailwalker Solidari” a l’equip amb més donatius. La suma de la seva recaptació ha estat fins al moment de 3.420€.

Trailwalker Girona

Declaracions dels participants

“És un repte ambició tant per la recaptació mínima com per l’exigència física però hem après que no hi ha res impossible, i que amb il·lusió i ganes i molt i molt de treball d’equip, es pot assolir. Durant la cursa passes per moltes fases: nervis, il·lusió, alegria, cansament, eufòria, dolor,… Però en cap moment ens vàrem veure incapaces d’aconseguir-ho. Entre totes vam fer que fos possible. La preparació prèvia (física, mental i logística) i la predisposició i bon rotllo de l’equip va ajudar a compensar els efectes de la pluja, el cansament, la son i les molèsties, i juntes ho vam aconseguir. N’estem orgulloses. Sense cap mena de dubte, és una activitat en la qual la força de l’equip és essencial.” Laura Pérez (CE Walking Girls – Auditoria Interna).

“Una intensa experiència de treball en equip, autosuperació, bon rotllo, adrenalina i fins i tot meditació…. Molt recomanable per a qualsevol persona que necessiti prendre una mica de distància del dia a dia i recuperar el contacte amb allò autèntic. P.D: Eternament agraïda al nostre equip de suport, muak!” Ana Hoyos (CE Walking Girls – Projectes SIT).

“Ha estat una experiència inoblidable que m’ha donat molta força! Satisfacció de superar un gran repte envoltada de persones meravelloses amb les que a partir d’ara tindré un lligam molt especial.  Sense cap dubte, una experiència que repetiré per la dosis d’energia, companyerisme i il·lusió que aporta!”. Natalia Rodilla (CE Walking Girls – Àrea de Serveis al Soci i Estratègia Digital).

“Un gran esforç físic i mental, tot i que la millor ha estat la recompensa personal. Hem treballant en equip i com companys, tots a una! Sempre endavant! Si volem podem! La vida són il·lusions… viu-les!” Mònica Llorens (CE Gamusin Team – Atenció Digital al Soci).

“Sense cap mena de dubte, la millor i més dura experiència esportiva de la meva vida. Repetirem!” Sergi Biosca (CE Gestió – Caja d’Enginyers Gestió).

“Va ser un èxit per a tots que s’ha de repetir”. Xavier Fábregas (Caixa Enginyers Gestió).

““Només els que s’arrisquen a anar massa lluny poden descobrir lo lluny que poden arribar”, alliberant el potencial que tenen a les cames, la seva ment i la seva voluntat. Fins l’any vinent!” Àlex Balanyà (CE Gamusin Team – Oficina Via Laietana).

“L’experiència que m’ha donat la Trailwalker Girona 2018 és doble: Treballo en Equip i  Superació personal. Treballant en equip s’aconsegueix tot. Per a superar el repte físic només s’assoleix si s’han fet els deures i els plannings d’entrenament conjunt. Hi ha una frase que sempre dic i que cal tenir present: ‘A l’entrenament es pateix i a la prova es gaudeix”. Us animo a participar en l’edició de la Trailwalker 2019 ja que és una experiència inoblidable i està a l’avast de tothom.” Daniel Caparrós (CE Gamusin Team – Ingenium Shopping).

“Emocionant, treball en equip fonamental i superació davant les dificultats. L’any vinent més i millor, amb tot el que hem après aquest any en aquesta gran experiència!!!” Sara Timón (CE Walking Girls – Projectes SIT).

“Orgull, superació, confiança i treball en equip. Si volem, junts, som imparables! Feliç de participar i vèncer la por. Amb ganes de tornar.” Carla Pérez (CE Gamusin Team – Oficina Via Laietana).

“Una experiència molt bona, de superació personal, d’estrènyer lligams amb l’equip i de satisfacció per ajudar a lluitar contra la pobresa. Per repetir!” Judit Rodríguez (CE Districte F. – Comptabilitat).

“La il·lusió de saber que ni que sigui un sol nen@, gràcies al nostre petit esforç, pugui anar a l’escola, ja es mereix l’experiència”. Jaume Gual (CE Districte F. – Contabilidad).

“Una experiència molt satisfactòria. Va ser dur (sobre tot de nit) però tot esforç té una gran recompensa, la primera va ser aportar a la causa. Te n’adones de la sort que tenim quan obrim l’aixeta i en surt aigua… En segon lloc, entrar a la meta amb el teu equip. Una gran satisfacció! Repetirem l’any vinent si tot va bé.” Montse Ramírez (CE Las Lolas – Banca Institucional).

“Total sensació d’equip, motivació, autodisciplina, implicació, alegria per aconseguir el repte, superació personal i solidaritat!!! Experiència 100% recomanable (tot i que aquest estiu no podré lluir els meus peus….)” Sonia Agustina (CE Las Lolas – Oficina Mataró).

Des del Grup Caixa d’Enginyers volem agrair l’esforç i donar l’enhorabona a tots els equips. Sou uns crack!

OXFAM TRAILWALKER EQUIPS CAIXA D’ENGINYERS

A continuació trobareu l’enllaç a tots els equips del Grup CVaixa d’Enginyers, els seus integrants, i la possibilitat de continuar realitzant donatius per a una bona causa.

  1. CE WalkingGirls
  2. CE Las Lolas
  3. CE Gestió
  4. CE Gamusin Team
  5. CE Districte F.