Articles guardats
Ni sorpreses ni peròs. Transparents

Finances General

Ni sorpreses ni peròs. Transparents

Des de Caixa d’Enginyers volem transmetre un dels nostres valors més importants: la transparència. I el volem transmetre a través d’un dels lemes principals de la nostra campanya: “Ni sorpreses ni peròs. Transparents”. Perquè tenim l’anhel de ser transparents en la informació i comercialització dels nostres productes, de fer extensiu el coneixement financer a totes les nostres sòcies i socis perquè sàpiguen en tot moment el nostre compromís amb l’honestedat i la transparència.

La transparència, un dels nostres pilars

El nostre desig principal és que les nostres sòcies i socis disposin de tota la informació transparent i del coneixement sobre els productes i serveis que tenim perquè els puguin contractar de manera segura, adequada i adaptada a cada moment de la seva vida a través d’una entrevista personalitzada. Per aquest motiu, amb l’objectiu que el soci pugui rendibilitzar els seus recursos, els nostres professionals altament qualificats i acreditats per la European Financial Planning Association (EFPA) l’assessoraran per compondre la seva cartera d’inversions, la qual està en consonància amb el perfil del soci inversor i amb el risc associat, que s’obtenen a partir del test d’idoneïtat i de conveniència.

A més, com a mostra del nostre compromís amb la veracitat, amb la transparència i sobretot amb la comunicació lleial cap a les nostres sòcies i socis, oferim públicament les dades més rellevants sobre l’activitat econòmica i financera de l’Entitat en xifres de tots els últims anys.

Apostem per la comunicació directa i bilateral

Una de les característiques distintives del model cooperatiu de Caixa d’Enginyers és la confiança amb els nostres socis i sòcies, els quals poden relacionar-se amb l’Entitat a través de múltiples vies: les nostres oficines i els diferents canals d’atenció digital (correu electrònic, xarxes socials, WhatsApp, etc.).

El model de relació amb els nostres socis i sòcies es basa en els principis de proximitat, transparència i integritat. Aquests principis es tradueixen, en el dia a dia, en una comunicació fluida i multicanal, que ens permet estar a prop d’un públic ampli i divers i escoltar i respondre de manera ràpida i àgil.

Compromesos amb l’educació financera

El nostre compromís amb la transparència ens impulsa a divulgar coneixement sobre el nostre sector amb l’objectiu que els nostres socis i sòcies puguin prendre decisions financeres informades i adequades, gestionar les seves finances personals de manera correcta, desenvolupar hàbits d’estalvi, organitzar despeses i, així, poder planificar el seu futur i accedir a millors oportunitats. Per a nosaltres, formar part del Pla d’Educació Financera és una peça clau en el progrés social, el creixement econòmic i l’apoderament financer. Donar formació per obtenir una especialització en els mercats financers.

Tal com declara Joan Cavallé, director general del Grup Caixa d’Enginyers, “l’Entitat treballa diàriament i a través de diferents iniciatives per fomentar una educació financera de qualitat i dirigida a diferents col·lectius i edats”. El nostre compromís amb l’educació financera de la societat i amb la transparència és primordial.

La nostra raó de ser són els nostres socis i sòcies, i és per això que el nostre model de negoci cooperatiu es basa a oferir el millor servei a totes les persones que confien en la nostra gestió. Des de l’Entitat seguirem, any rere any, treballant conjuntament amb institucions i entitats col·laboradores que promouen el coneixement financer i, sobretot, continuarem reivindicant un dels nostres lemes, “Ni sorpreses ni peròs. Transparents”, a través de la transparència dels nostres productes i de la comunicació directa.

Uneix-t’hi!