Articles guardats
Premi Emprenedoria Fundació Caixa d’Enginyers

Actualitat Fundació

Premi Emprenedoria Fundació Caixa d’Enginyers

Vols posar a prova l’emprenedoria de la teva empresa i guanyar 15.000€? La Fundació Caixa d’Enginyers llença aquest any la setena edició del Premi Emprenedoria per a la Ciència, la Tecnologia, la Innovació i la Sostenibilitat.

Premi Emprenedoria

L’objectiu és premiar el talent i l’excel·lència professional de les empreses que, actualment, estan en ple procés emergent i, donar-los-hi una empenta amb el fi de potenciar el seu negoci i així beneficiar-ne el desenvolupament.

Quin és el premi?

El projecte guanyador seleccionar per un jurat especialitzar en les temàtiques obtindrà 15.000€ subjectes a retenció i liquidats en un compte de Caixa d’Enginyers.

Qui es pot presentar?

Qualsevol empresa espanyola constituïda legalment el 2018 o qualsevol empresa espanyola constituïda amb anterioritat i que demostri una activitat empresarial rellevant a partir de 2018 (a nivell de facturació, equip, estratègia, etc.).

Com presento el meu projecte?

Registra’t i Omple en el següent formulari online seleccionant “Premi Emprenedoria 2019/Fundació Caixa d’Enginyers”.

Recorda que pots adjuntar un link al teu vídeo de presentació!

Pel fet de presentar candidatura al Premi Emprenedoria 2019 Fundació Caixa d’Enginyers, acceptes les seves bases que estan a continuació.

Fins quan pots presentar el teu projecte?

La data límit de presentació de projectes és el 31 de juliol de 2019, tot i que l’organització es reserva el dret d’ampliar el termini.

Quan es lliura el premi al guanyador?

El lliurament del premi, que es liquidarà en un compte de Caixa d’Enginyers, es farà en un acte oficial de la Fundació Caixa d’Enginyers.

T’animes?

Bases del Premi Emprenedoria 2019 Fundació Caixa d’Enginyers. 

Contacte per dubtes o consultes:

fundacio@caixa-enginyers.com sota l’assumpte “Premi Emprenedoria 2019”.

(*) Tot el procés de gestió del Premi Emprenedoria 2019 Fundació Caixa d’Enginyers es fa a càrrec del nostre col·laborador Seed & Click, SL.