Articles guardats
Els préstecs, ara, són ECO!

Economia sostenible Finances

Els préstecs, ara, són ECO!

Vols invertir per millorar l’eficiència energètica del teu negoci?

Amb el Préstec ECO disposes de fins a 30.000 euros perquè milloris l’eficiència energètica del teu entorn. I si vols invertir per millorar l’eficiència energètica del teu negoci, disposes de fins a 120.000€ amb el Préstec ECO per a professionals.

 Préstec ECO, el préstec de Caixa d’Enginyers per a un estalvi sostenible

Estàs buscant la forma d’estalviar alhora que demanes un préstec? Estàs preocupat pel medi ambient i t’agradaria poder fer alguna cosa que us beneficiés a tu i als teus?
Caixa d’Enginyers posa a la teva disposició el Préstec ECO, un préstec que t’ofereix fins a un màxim de 30.000€ amb un termini de devolució de fins i tot 5 anys.

A més a més d’això, té un tipus d’interès fix de 3,90% TIN i una comissió d’obertura de 0,50%.
prèstecs ECO prèstecs ECO

 

prèstecs ECO

Els tres únics requisits són:

  • Domiciliació de la nòmina
  • Un mínim de 3 rebuts
  • Ús de la targeta de crèdit pròpia de Caixa d’Enginyers durant la vigència del préstec.

No són requisits complicats i, en canvi, el benefici és molt major!

Però aquest préstec també inclou un requisit més, només es concedeix en cas que el seu ús tingui un fi sostenible i ajudi a millorar l’estat actual del medi ambient.

Llavors… en què puc invertir el meu préstec?

Hi ha nombroses opcions verdes en les quals pots invertir els teus diners; alguns exemples serien: aïllament tèrmic; fonts d’energia renovables com la instal•lació de panells solars a casa; la compra d’electrodomèstics de classe energètica A o superior; o la compra d’un vehicle ecològic nou entre molts uns altres.
D’aquesta forma, invertint al medi ambient i amb un préstec ecofriendly, aconseguiràs reduir: la tributació de l’IBI en un 20%; la despesa en il•luminació en un 80%; la despesa de climatització fins a un 35%; i fins a un 50% en la factura de l’aigua.

Ara que ja t’hem informat i que saps una mica més sobre quins són les característiques, requisits i avantatges del Préstec ECO de Caixa d’Enginyers, pots contractar-ho a la nostra web o realitzar-nos qualsevol consulta sobre el mateix a l’apartat de contacte.

Inverteix en estalvi responsable. – Contracta’l ara!