Articles guardats
Una entitat cooperativa oberta a tothom

Actualitat Cooperatiu Socis

Una entitat cooperativa oberta a tothom

Fa cinquanta-cinc anys, un grup d’enginyers va fundar aquesta entitat cooperativa buscant una alternativa per aconseguir allò que la banca tradicional no podia oferir-los. El seu primer objectiu era finançar projectes professionals d’aquest col·lectiu.

Avui, Caixa d’Enginyers ha passat a ser una Entitat cooperativa oberta a tothom, i no només per a enginyers. La seva essència diferencial i el seu adn es manté amb més de 215.000 sòcies i socis, professionals de tots els àmbits, famílies, autònoms, empreses i institucions. Pel nostre model cooperatiu, aquestes sòcies i socis són, alhora, clients i propietaris de l’Entitat.

No som ni una caixa ni un banc. El nostre model de banca cooperativa té com a objectiu vetllar per la salut financera de les seves sòcies i socis, amb una relació de proximitat, qualitat de servei i tracte. Mantenim un fort compromís amb l’educació financera, la transparència i la sostenibilitat; una manera diferent d’entendre les finances.

Des del 1967, l’Entitat ha viscut un creixement i una expansió sòlids i constants i ha mantingut el seu model propi i únic de banca personal, comercial, institucional i d’empresa. Un model en què el pilar fonamental són els socis i les sòcies i que es basa en els seus valors fundacionals per consolidar aquest creixement territorial i de cartera de productes i serveis.

Transparents i al costat de les sòcies i els socis

Mantenim una relació propera i de confiança amb les nostres sòcies i socis. Això es tradueix en una atenció personalitzada i multicanal, en la voluntat d’escoltar i respondre de manera àgil i en una oferta de serveis financers de qualitat. A més a més, entenem l’educació financera com una eina clau per al creixement econòmic i per a l’empoderament financer de la ciutadania.

Som transparents. El nostre compromís amb la veracitat i la comunicació clara es materialitza en la publicació periòdica de les nostres dades i xifres més rellevants.

Socialment responsables

Ens enorgulleix ser una Entitat compromesa amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) establerts per les Nacions Unides. Creiem que és el nostre deure treballar cap a l’eliminació de la pobresa, la protecció del planeta i la millora de la qualitat de vida de les persones a través d’accions que contribueixin a la consecució d’aquests objectius.

Per aconseguir canvis reals i duradors en la societat, les entitats financeres tenen un paper clau a exercir. A Caixa d’Enginyers ens esforcem dia a dia per ampliar la nostra oferta de productes i serveis d’inversió socialment responsable (ISR).

Seguim una estratègia inversora marcada per la participació en fons d’actius que operen a partir dels denominats criteris ASG (ambientals, socials i de bona governança). D’aquesta manera, els beneficis acaben revertint tant en les sòcies i els socis com en el conjunt de la societat, tant per la nostra activitat financera com per les activitats de la nostra Fundació Caixa d’Enginyers.

Vols formar part d’una societat cooperativa oberta a tothom, compromesa amb la societat i la sostenibilitat i en la qual participaràs de manera directa?

Uneix-te a Caixa d’Enginyers avui mateix i forma part d’una cooperativa propera, transparent, sostenible i socialment responsable, on tothom és benvingut.