Articles guardats
#UnaCasaUnaLlar amb @estoreta

Entrevistes Finances

#UnaCasaUnaLlar amb @estoreta

Una llar també són aquelles parets que relaten una història, la història de les persones que hi viuen. Així és com ens explica l’Esther, @estoreta a Instagram, què és per a ella una llar. I és que ha aconseguit, després de molt d’esforç, tenir la seva llar ideal i fer realitat allò que volia per a la seva família.

Descobreix el vídeo complet en el seu perfil d’Instagram

Per tenir la seva pròpia llar, l’Esther reconeix que els va ajudar molt poder tenir una hipoteca. En el seu cas, i després d’investigar i informar-se’n, es van decidir per una subrogació d’una hipoteca, una opció poc coneguda, però que pot ser molt útil. En optar per una hipoteca subrogada, el que estaven fent era assumir la hipoteca del propietari anterior.

A l’hora de triar l’entitat, van valorar molt positivament la transparència, el tracte rebut i sentir-se acompanyats durant tot el procés. Formalitzar una hipoteca pot ser un procés llarg, per la qual cosa un bon assessorament i acompanyament poden ser de molta ajuda. Al final, més que una casa, el que es compra és una llar.