Articles guardats
55 anys al costat de les nostres sòcies i socis

Cooperatiu General

55 anys al costat de les nostres sòcies i socis

El  passat mes de setembre, Caixa d’Enginyers, cooperativa de crèdit de serveis financers i asseguradors, va celebrar els seus 55 anys d’història. Des de la seva creació l’any 1967, l’Entitat ha consolidat el model de banca cooperativa i responsable, compromesa amb la societat i el planeta, valors que formen part de l’ADN del Grup.

Des d’aleshores, hem forjat una relació de proximitat amb les nostres sòcies i socis, la nostra raó de ser. Actualment, tenim una base social de més de 212.000 socis, un col·lectiu format per professionals de tots els àmbits, famílies, empreses i institucions que pel seu model cooperatiu són, alhora, clients i propietaris de l’Entitat, és a dir, que els beneficis obtinguts es reverteixen directament.

Un model proper i amb un tracte personalitzat

El model de negoci cooperatiu de l’Entitat es basa a oferir el millor servei als nostres socis i sòcies, amb un model de relació proper i un tracte personalitzat, basat en la transparència. Durant aquests anys, hem evolucionat al seu costat i hem adaptat a les seves necessitats, cosa que ens ha permès créixer de manera sòlida i sostinguda.

Les respostes dels nostres socis i sòcies

Per aquest motiu hem volgut preguntar a alguns dels nostres socis i sòcies què suposa per a ells formar part d’una entitat cooperativa que celebra 55 anys d’història. També hem volgut saber quin va ser el motiu pel qual van decidir fer-se’n socis. Gràcies a això, hem pogut parlar amb persones com en César Molins, que es va unir a la cooperativa després de graduar-se com a enginyer industrial l’any 1975, moment en el qual Caixa d’Enginyers era encara una entitat cooperativa orientada a oferir servei només a enginyers.

Altres socis i sòcies afirmen que comparteixen els valors de l’Entitat i que formar part de Caixa d’Enginyers és una satisfacció personal. Per a ells, els valors que Caixa d’Enginyers transmet són cooperativisme, sostenibilitat, medi ambient, igualtat i proximitat.

D’altra banda, els vam poder preguntar què diferencia, segons la seva opinió, Caixa d’Enginyers de la resta d’entitats bancàries. I el tret diferencial per a tots i totes és el fet de ser una cooperativa en la qual el client és, alhora, soci de l’Entitat.

Però el motiu principal a l’hora de convocar els nostres socis i sòcies era saber què suposa per a ells celebrar el 55è aniversari al nostre costat. Podeu veure les seves respostes en els vídeos que hem preparat. Aquí us en deixem algunes de les més destacades.

“És la demostració que ha passat el temps i ens hem consolidat com a projecte, i la il·lusió de pertànyer a una entitat que està en un moment encara de desenvolupament i creixement”, comentava en Dídac Coll, soci des de fa cinc anys.

“Una idea diferent és possible”, resposta de la Montserrat López, sòcia des de fa deu anys.

“Suposa una tranquil·litat, perquè sé que estan fent bé la seva feina i que hi haurà una continuïtat”, afirmava la Isabel Blasi, sòcia des de 2020.

En definitiva, volem donar les gràcies a tots i totes per la felicitat i il·lusió que ens heu transmès, i poder celebrar aquests 55 anys d’història al vostre costat. Per molts anys més!