Articles guardats
Actes de la Banca Institucional durant la primera meitat de novembre

Actualitat General

Actes de la Banca Institucional durant la primera meitat de novembre

Durant la primera quinzena de novembre, Eduard Barcons, director de Banca Institucional Catalunya i Balears, i Miguel Morales, director de Banca Institucional Zona Centre de Caixa d’Enginyers, han pogut assistir a diferents actes i jornades. Avui et portem un resum dels més destacats.

El primer dimarts del mes, el Col·legi d’Economistes de Catalunya va celebrar la 26a edició de la Jornada dels Economistes, sota el lema “L’economia i la societat post‑COVID‑19”, en la qual va participar Víctor Cardona, director d’RSC i Comunicació a Caixa d’Enginyers. Caixa d’Enginyers hi va col·laborar com a empresa patrocinadora de la jornada que va tenir lloc a la seu del Col·legi d’Economistes de Barcelona.

Signen l’acord de col·laboració Maurici Olivé Riu, gerent del Col·legi d’Economistes de Catalunya, i Joan Cavallé, director general de Caixa d’Enginyers.

El dijous de la mateixa setmana, Eduard Barcons va participar com a assistent en el Dia de l’Auditor, jornada en la qual va col·laborar Caixa d’Enginyers i que va tenir lloc a la seu del Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya.

Aquella mateixa setmana, Barcons va ser entrevistat per Via Empresa. A l’article va destacar el paper de Caixa d’Enginyers com a banca cooperativa, la qual “defensa les finances sostenibles, que integren altres valors com la transparència i la consideració social”.El dissabte va estar a Tarragona donant suport al Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya en la demarcació de Tarragona en la seva trobada anual. Sobre la jornada, Barcons va comentar: “És un plaer copsar que col·legis com el d’Enginyers Industrials són actors claus per a la competitivitat i per al foment d’activitats de caràcter tècnic i industrial”.

El mateix dissabte a Montblanc, a l’antiga església del Convent de Sant Francesc, l’equip de Banca Institucional va assistir a la Diada de l’Enginyer que va organitzar el Col·legi d’Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de Tarragona. Barcons va remarcar que va ser un acte en el qual es va demostrar l’enorme vitalitat i compromís territorial del Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Tarragona.

Acte-Tarragona

Per acabar, també volem aprofitar per comunicar-te que, el proper 16 de novembre, Eduard Barcons organitza un webinar: La gestió de la tresoreria d’entitats sense ànim de lucre. Durant aquesta sessió, Caixa d’Enginyers analitzarà les perspectives de futur de l’entorn econòmic i financer i explicarà els diferents instruments d’inversió disponibles per a la gestió de la tresoreria d’aquests col·lectius. A més, tindràs l’oportunitat de resoldre dubtes en directe.