Articles guardats
Caixa d’Enginyers amb l’Oxfam Trailwalker

Actualitat Social

Caixa d’Enginyers amb l’Oxfam Trailwalker

OXFAM TRAILWALKER: Els teus quilòmetres canvien vides

Després de l’èxit dels 5 equips del Grup Caixa d’Enginyers que van participar l’any passat a la Oxfam Trailwalker, aquest any tornem amb novetats.

Què és?

Oxfam Trailwalker és una carrera solidària per equips que se celebrarà a Girona (6-7 abril 2019), Madrid (maig 2019) i Euskadi en la primavera de 2019. L’objectiu és recaptar fons pels més de 400 projectes de cooperació, acció humanitària, comerç just i sensibilització, que Oxfam Intermón promou en més de 90 països.

A Caixa d’Enginyers caminem per un futur sense pobresa, esportiu i solidari, de la mà d’Oxfam Trailwalker..

Treball en equip

Caminem units, compartim valors i la il·lusió d’arribar junts a la meta. Més d’1 milió de nens i nenes,  moren cada any  per culpa de beure aigua contaminada 30 persones de Caixa d’Enginyers van participar a la Trailwalker del 2018.

Gràcies als equips de Caixa d’Enginyers, hem proporcionat aigua neta i segura a més de 110.000 persones. El repte del 2019 és aconseguir-ne 115.000.

En què consisteix la carrera?

És una travessa de 100 km en la qual participen equips composts per 4 corredors i 2 persones de suport que acompanyen i recolzen el seu equip en cotxe. Com a novetat important, aquest any s’ha incorporat una nova modalitat de 50 km.

Quin és el termini d’inscripció?

El termini per inscriure’s ja està obert i teniu fins al 29 d’octubre per proposar-nos els vostres equips.

Els equips de Caixa d’Enginyers ja estan començant a inscriure-s’hi i, per tant, ja podeu començar a ajudar-los amb les vostres donacions!