Articles guardats
Saps què és el Realfooding?

Actualitat

Saps què és el Realfooding?

Som conscients d’allò que comprem al supermercat? El disseny de l’envàs, la música de l’establiment, així com la il·luminació i la ubicació del producte, són estratègies que inciten els usuaris a comprar un producte i no un altre. El neuromàrqueting juga un paper fonamental a l’hora d’escollir el producte que comprem. Més enllà de deixar-nos emportar per impulsos i per “l’amor a primera vista”, hem de comprar de manera conscient i llegir la lletra petita.

Carlos Ríos, creador del moviment Realfooding, afirma que el 80% dels aliments dels supermercats són ultraprocessats. Menjar realfood comporta alimentar-se de menjar no processat i sa amb l’objectiu d’evitar futures malalties o possibles efectes negatius en el nostre organisme. És un estil de vida que defensa el dret a alimentar-se de manera saludable i que està en contra del negoci tradicional de la majoria d’indústries alimentàries.

Com podem adaptar-nos a aquest tipus d’estil de vida?

  • Fixant-nos en els ingredients que porten els productes que comprem. D’aquesta manera, serem més conscients dels nutrients que estem ingerint.
  • Deixar de comprar aliments processats. Les galetes, la brioixeria, les barres energètiques, entre d’altres, són productes que contenen components perjudicials per a la nostra salut.
  • Si combinem aquest estil de vida amb una mica d’exercici físic, serà més fàcil adaptar-nos a aquest tipus de model. Estarem més motivats tant mentalment com físicament.

Els avantatges que aporta menjar aquest tipus d’aliments són beneficiosos per a:

  • La nostra salut: evita que puguem reproduir certes malalties relacionades amb el cor.
  • El nostre cos: quan t’acostumes a menjar bé, el teu cos ho nota, i arriba un punt en què el teu organisme només et demana aquets tipus d’aliments sense necessitat d’ingerir ni un gota de processats.
  • No obsessionar-se amb les calories: en menjar realfood, les calories desapareixen, ja que els greixos que aportes al teu organisme són greixos sans, no perjudicials.

Des de Caixa d’Enginyers t’animem a començar una rutina de menjar real, saludable i beneficiós per a la teva salut. Comença a fer les combinacions que més t’agradin i emprèn una nova rutina saludable!