Articles guardats
Caixa Enginyers Bancassegurances t’ajuda a lluitar contra el COVID-19

Actualitat General

Caixa Enginyers Bancassegurances t’ajuda a lluitar contra el COVID-19

Fa ja més d’un mes va arribar el Coronavirus al nostre país i a les nostres cases en forma de malaltia extremadament contagiosa. Caixa Enginyers Bancassegurances t’ajuda ara també davant unvirus que semblava llunyà i invisible, peò que ara ha trastocat profundament la vida quotidiana de milions de persones.

Exactament ha portat a una reclusió de pràcticament tota la població i a un inevitable alentiment en tots els aspectes de la nostra vida quotidiana.

El Coronavirus ens empeny a viure un tram de les nostres vides en el qual tot queda dominat per la incertesa.

Caixa Enginyers Bancassegurances lluita conra el coronavirus

Aquesta incertesa altera provisionalment els nostres projectes de futur i que ens empeny a voler reforçar la protecció d’allò que més volem.

A Caixa Enginyers Bancassegurances tenim un vincle personal, professional i solidari amb el soci. Aquest vincle respon a la seva necessitat de protegir en aquests moments un projecte de vida, familiar, professional i de negoci.

Davant la situació d’excepcionalitat en què ens trobem des de la declaració de l’estat d’alarma, posem a la disposició del soci el nostre servei d’assessorament en assegurances.

A Caixa d’Enginyers Bancassegurances ens hem preparat per a fer front a les noves circumstàncies i responem intensificant l’esforç del nostre equip de professionals per estar en tot moment al costat del soci.

D’aquesta forma, continuem plenament operatius en el nostre servei d’obertura, gestió i consulta de sinistres. I és que, sabem que és molt important en una situació com aquesta l’accés permanent a la informació. Per tant, la nostra prioritat és facilitar al soci la comunicació en tot moment amb el nostre equip de professionals, amb les companyies i amb els serveis d’assistència. Ho fem reforçant els nostres canals habituals de contacte telefònic, amb una atenció especial en la digitalització de les comunicacions.

També funciona al 100% el nostre servei de gestió de consultes relatives a temes d’administració i rebuts.

Des de Caixa d’Enginyers Bancassegurances, traslladem un missatge de tranquil·litat i confiança al soci i renovem el compromís que ens uneix a ell oferint un servei permanent i de qualitat en l’àmbit de les assegurances.

Per tot això, aquest servei  no s’atura malgrat les circumstàncies extraordinàries que estem vivint, les quals, acabarem superant junts.