Articles guardats
Presentem els 10 finalistes i guardonats del concurs Ideas Making Point

Fundació

Presentem els 10 finalistes i guardonats del concurs Ideas Making Point

La Fundació Caixa d’Enginyers presenta els 10 finalistes del concurs Ideas Making Point. El suport obtingut per part dels usuaris de la plataforma, el rànquing setmanal i el soroll ocasionat a les xarxes socials són els factors que més han influït a l’hora d’escollir els 10 finalistes. A més, la creativitat de cada projecte és l’aspecte que més s’ha tingut en compte a l’hora de prendre la decisió final.

Finalistes

Concurs Ideas Making Point

La Fundació Caixa d’Enginyers és l’expressió de la vocació de responsabilitat social corporativa de Caixa d’Enginyers. Creada el 2011, l’objectiu d’aquesta institució és reforçar i vehicular l’acció social de l’entitat i optimitzar l’eficiència dels seus recursos.

La motivació principal de la Fundació Caixa d’Enginyers és donar resposta a la necessitat d’assumir responsabilitats socials així com adoptar una actitud solidària amb  la societat.

La iniciativa va començar el 2014 amb la publicació del llibre: “Idees per al progrés”, l’any següent, el 2015, va néixer “Ideas Meeting Point” i els últims dos anys s’ha consolidat Ideas Making Point. L’objectiu de l’entitat és impulsar el desenvolupament de propostes emprenedores relacionades amb la ciència, la tecnologia i la innovació. Aquest certamen reforça el continu compromís de l’entitat amb el desenvolupament social i econòmic en incentivar projectes emprenedors amb un fort component innovador.

Entre els finalistes, el jurat haurà d’escollir els tres millors projectes. Els guardonats obtindran un premi econòmic de 5.000€, 4.000€ i 3.000€ respectivament per fomentar el seu desenvolupament.

La resolució final del Jurat es farà públic el pròxim dia 16 de febrer de 2018.