Articles guardats
Ingenium Shopping

Cooperatiu Ingenium Shopping

Ingenium Shopping

Saps que gràcies a Ingenium Shopping i utilitzant les targetes de Caixa d’Enginyers, pagaràs menys a tot un llistat d’establiments?

I que, a més, gràcies a Ingenium Shopping podràs gaudir de descomptes exclusius de fins a un 50% de descompte?

Però… Saps què és Ingenium Shopping? Ingenium Shopping és la cooperativa de consumidors i usuaris a través de la qual Caixa d’Enginyers ofereix als seus socis i familiars ofertes exclusives en moltíssims establiments d’una gran diversitat de sectors.

Ets jove?

Sabem que no vols estar-te quiet! És per això, que t’oferim INGENIUM SHOPPING, un pla especial fet a mida per a tu. Així podràs escollir les ofertes i promocions que més t’agradin.

Més de 140 establiments amb descomptes especials per a que trobis el que busques. Si ets jove i ets soci de Caixa d’Enginyers entra al web dIngenium Shopping i comença a gaudir de tots els avantatges.

T’ho imagines? Que no t’ho expliquin!

A Caixa d’Enginyers t’ho posem fàcil, si ets dels que no para quiet i el que més t’agrada és viatjar, t’oferim descomptes com aquests:

  • Vols de fins a un 5% de descompte directe al Buscador de Vols de Caixa d’Enginyers. Troba el vol ideal al millor preu.
  • A Waynabox oferim fins a un 10% de descompte a una destinació sorpresa que no descobriràs fins a dos dies abans de volar. Des de només 150€ pots obtenir vols d’anada i de tornada i a més, dues nits d’allotjament. Increïble!
  • Trobem el teu allotjament ideal amb un 5% de descompte directe al Buscador d’Hotels de Caixa d’Enginyers.
  • Lloga el vehicle que millor s’adapti a les teves necessitats amb Europcar. Descomptes des d’un 10% fins a un 25% en turismes i furgonetes.

A més, englobem una gran gama de sectors, inclosos descomptes i promocions en la majoria d’estacions d’esquí del territori. I és que ara, a ple hivern, passar un cap de setmana a la neu, amb els teus amics i al millor preu és un pla increïble. És per això, que presentem les millors ofertes entre el 10% i el 50% de descompte en forfait i materials d’esquí.

No tens plans per aquest cap de setmana amb els teus amics? Entra a Ingenium Jove i… Fes les maletes!

Aprofita els millors avantatges, descomptes i promocions d’Ingenium Shopping i a gaudir!