Articles guardats
Iniciatives que omplen de música les nostres llars

Actualitat General Ingenium Shopping

Iniciatives que omplen de música les nostres llars

Són moltes les iniciatives que estem veient aquests dies en l’entorn digital: algunes enfocades a amenitzar la quarantena que estem vivint i algunes altres enfocades a no deixar d’oferir serveis al públic.

El que tenim clar és que davant el canvi només queda l’opció d’adaptar-se, cosa que han fet l’Auditori de Barcelona i el Teatre Liceu, amb els qui tenim un conveni de col·laboració des d’Ingenium Shopping.

Tota la situació ocasionada pel COVID-19 els ha portat a cancel·lar molts concerts que s’anaven a realitzar aquestes setmanes i, per aquest motiu, han pensat en alternatives per a fer arribar la música a les nostres llars.

Què està fent el Auditori de Barcelona?

  1. Ens conviden a descobrir l’univers musical d’un dels pintors més genials del segle XX a través de Youtube. De la mà de Pablo Picasso, ens acostarem al flamenc, a les músiques de la Barcelona modernista, als ballets russos i fins i tot al cuplet i a la chanson francesa. No us perdeu aquesta nova proposta que l’Auditori ha preparat en col·laboració amb el Museu Picasso de Barcelona. Mira el vídeo!
  1. Han creat una llista de Spotify (Coronalist de l’Auditori) amb tota la música que hauria sonat aquests dies en els concerts perquè, des de les nostres cases, no ens perdem res. Fes clic aquí per a escoltar-la.
  2. Han creat un vídeo en el qual mostren el bon procediment per a rentar-se les mans al ritme del mateix Beethoven. Mira’l fent clic aquí.

Què està fent el Teatre Liceu?

Ha creat l’acció #ElLiceuACasa amb l’objectiu de posar a la disposició de tothom que ho desitgi l’accés gratuït a diversos continguts operístics: oferirà 10 òperes i 4 espectacles del Petit Liceu de forma totalment gratuïta durant els propers dies.

  1. A través de la plataforma My Opera Player, gràcies a la col·laboració de Liceu amb el Teatre Real (registra’t i codi OperaEnCasa), podràs escoltar una estrena cada dia. Ara ja està disponible: Norma’ de Bellini (2015) i ‘Rigoletto’ de Verdi (2017)

– Divendres 20 març: Madama Butterfly (2017 – Teatre Real)

– Dissabte 21 març: Roméo et Juliette (2018 – Gran Teatre del Liceu)

– Diumenge 22 març: Un ballo in maschera (2017 – Gran Teatre del Liceu)

– Dilluns 23 març: La traviata (2015 – Teatre Real)

– Dimarts 24 març: La bohème (2017 – Teatre Real)

– Dimecres 25 març: Macbeth (2017 – Gran Teatre del Liceu)

  1. A través d’ART Concert, fruit de la col·laboració del Liceu amb el canal cultural europeu ART ja tenim disponible Turandot de Puccini que va obrir la temporada 2019/20.
  2. A través de Youtube, tenim accés als espectacles del Petit Liceu: ‘La petita flauta màgica’, ‘El jove barber de Sevilla’, ‘La Ventafocs’ i ‘Pere i el llop’.
  3. A través de TV3 a la carta ja tenim disponible ‘L’enigma di Llegeixi’, la primera òpera de Benet Casablancas, amb text de Rafael Argullol, que es va estrenar mundialment en el Liceu el febrer del passat any.

Entra a la pàgina web d’Ingenium, Shopping per descobrir més avantatges. I si us plau #QuedatACasa!