Articles guardats
Resultats 2021, un any més al costat del soci

Actualitat Economia sostenible Finances

Resultats 2021, un any més al costat del soci

Recentment, Félix Masjuan, president del Grup, i Joan Cavallé, director general de Caixa d’Enginyers, van presentar en roda de premsa els resultats de l’exercici 2021 i les perspectives per a 2022. Aquest últim any ha suposat un any de transició des d’un 2020 plenament pandèmic a un 2021 de pseudonormalitat.

Més a prop dels nostres socis i sòcies que mai

Segons el president del Grup Caixa d’Enginyers, Félix Masjuan, “l’objectiu del Grup Caixa d’Enginyers és seguir treballant en estar cada cop més a prop dels nostres socis i sòcies, i en oferir un servei pròxim i de qualitat. No només treballem per obtenir bons resultats per a la cooperativa de crèdit, sinó també amb altres accions amb impacte social positiu: com el desenvolupament d’un negoci responsable, la preocupació pel medi ambient i la Inversió Socialment Responsable. Hem tancat l’exercici amb més de 212.000 socis i sòcies i hem aconseguit un índex de satisfacció del 8,22 %, juntament amb un índex de recomanació del 46,9 %, molt per sobre la mitjana del sector, dades de les que estem molt orgullosos.”

 Sobre les dades del Grup, Joan Cavallé, director general de Caixa d’Enginyers, va explicar que: “Com sempre estem al costat dels socis, aportant valor compartit i amb capacitat de gestió en entorns de crisi, actius que el Grup ha desenvolupat els darrers anys i que ara també posem a disposició dels socis per recolzar-los en el nou cicle econòmic que s’albira.”

En procés de digitalització

L’esforç del Grup en la digitalització de la seva activitat s’ha potenciat. S’ha produït amb gran èxit el procés de la transformació del model de relació digital i presencial amb els socis.

Durant l’exercici passat, aquest procés de digitalització ha permès ampliar productes i serveis contractables per canals digitals i desenvolupar la gestió de la firma digital a oficines, entre d’altres noves utilitats.

D’altra banda, la interacció més àgil ha estat una de les bases que ha permès adaptar-se ràpidament a les noves necessitats derivades de la COVID-19. L’Entitat ha potenciat la inversió en la formació i el talent dels seus treballadors, havent-se realitzat més de 41.000 hores de formació. A més, la plantilla del Grup ha crescut un 4,5% el 2021 (en total 512 empleats) i els programes d’inversió en formació per treballador ha augmentat un 39% el darrer any.

Impacte positiu en la sostenibilitat

El Grup ha redoblat la seva aposta sostenible, i ha reduït les emissions de CO2 en un 25 %, durant els últims quatre anys. A més, aquest compromís amb el medi ambient i el desenvolupament sostenible s’ha accelerat després de compensar les emissions que no s’han pogut evitar. Així, el Grup Caixa d’Enginyers és neutre en carboni.

Així mateix, l’Entitat aposta per seguir impactant positivament en la societat, situació que es visualitza amb una oferta pionera de productes financers socialment responsables.

Això és només un breu resum dels resultats de 2021, si vols saber més, consulta la nota de premsa completa a la nostra web.