Articles guardats
Ser soci o sòcia de Caixa d’Enginyers. Saps què vol dir?

Cooperatiu General

Ser soci o sòcia de Caixa d’Enginyers. Saps què vol dir?

Saps que Caixa d’Enginyers no és només un banc? Caixa d’Enginyers és una cooperativa. Sí, una cooperativa, una banca diferent, compromesa, propera i sostenible.

Si tries Caixa d’Enginyers, tu també seràs molt més que un client. Si tries ser diferent, si tries una banca cooperativa, et converteixes automàticament en soci o sòcia de l’entitat.

SOM COOPERATIVA

Caixa d’Enginyers és una cooperativa de crèdit en què el soci és, alhora, client i propietari de l’Entitat, i per tant els beneficis obtinguts li reverteixen directament, i això ens permet oferir-li nombrosos avantatges addicionals.

SOM SOCIALMENT RESPONSABLES

Caixa d’Enginyers ha subscrit el compromís de dur a terme les seves activitats sota principis ètics, de transparència i de bon govern.

SOM FUNDACIÓ

La Fundació Caixa d’Enginyers és una entitat de caràcter privat i sense ànim de lucre, que neix amb la voluntat de desenvolupar un compromís amb la societat i de gestionar aquells recursos destinats a la promoció i execució de diverses activitats per al foment d’una societat més justa i cohesionada.

QUÈ VOL DIR QUE HE D’ADQUIRIR UN TÍTOL COOPERATIU?

Com que a Caixa d’Enginyers seràs molt més que un client, és a dir, en seràs soci, caldrà que tinguis un títol cooperatiu. T’ho expliquem a continuació.

Només cal que adquireixis el teu títol per import de 9,01 euros i comença a gaudir de tots els avantatges de ser soci o sòcia. No, no es tracta d’una comissió, sinó de part del capital social de la Cooperativa de Consumidors i Usuaris “Ingenium” que, a més de permetre’t accedir als productes i serveis del Grup Caixa d’Enginyers, et dona dret a descomptes exclusius en nombrosos establiments en pagar amb les nostres targetes.

OBRE EL TEU COMPTE ON I QUAN VULGUIS!

No facis cua, dóna’t d’alta des de casa teva, des de la feina o des de la teva cafeteria preferida. En només 3 passos tindràs  el teu Pack de soci: compte corrent, targeta DUAL i Banca ONLINE en un tres i no res i sense moure’t:

  1. Omples el formulari
  2. Contactem amb tu
  3. Envies la documentació

I ja ets soci!

OBRE EL TEU COMPTE ARA

C O N N E C T A

“Som cooperativa, diferent, coherent i compromesa, connectem amb les persones”

Tria una banca compromesa, propera i sostenible.

Tria cooperativa, tria Caixa d’Enginyers

Si t’has quedat amb ganes de saber més, escolta el nou podcast de Caixa d’Enginyers!