Articles guardats
Ingenium Shopping també s’uneix al #JoEmQuedoACasa

Actualitat Ingenium Shopping

Ingenium Shopping també s’uneix al #JoEmQuedoACasa

Són moltes les iniciatives que estem veien aquests dies en l’entorn digital: algunes enfocades a fer més amena la quarantena que estem vivent i d’altres enfocades a no deixar d’oferir serveis al públic.

A Ingenium Shopping també volem estar a prop dels nostres socis i sòcies en aquests moments,  oferint-los les millors ofertes i descomptes especials per tal que puguin gaudir, en la mesura del possible donades les circumstàncies, des de casa seva. Per això, Ingenium Shopoping s’uneix al #JoEmQuedoACasa.

Alguns dels descomptes #JoEmQuedoACasa que ofereix Ingenium Shopping són:

  • Gran Teatre del Liceu: diferents concerts gratuïts, espectacles d’El Petit Liceu per apropar l’òpera, la música i la cultura tan als grans com als més petits de la casa. Gaudeix-ne fent clic aquí.
  • Auditori de Barcelona: Ens conviden a descobrir l’univers musical de Pablo Picasso a través de Youtube. També han creat una llista de Spotify (Coronalist de l’Auditori) i fins i tot vídeo en el que mostren com es pot rentar-se bé les mans a ritme del propi Beethoven!
  • Ara.cat: dos mesos d’accés digital gratuït.
  • Sky TV: 6 mesos de Sky al 50% (3,49€ al mes, IVA inclòs). Preu habitual: 6,99€ al mes. Gaudeix d’aquest avantatge fent clic aquí.
  • Kiosko y Más: subscripció amb un 20% de descompte.
  • Supertics: suscripció durant 30 dies completament gratis o 30% de descompte paper sempre en qualsevol de les matèries o de les seves llicències. Gaudeix del descompte fent clic aquí.
  • Casa del Llibre: 5% de descompte aplicable a la compra online de tots els productes a casadellibro.com, exceptuant productes de segona mà o nous venuts per tercers. Fes clic aquí per a més informació.

Ara més que mai, volem estar al costat de tots els nostres socis i sòcies.

Descobreix i gaudeix de tots els avantatges a la web de Ingenium Shopping